Enzimes béldaganastszűrés Vizsgálatismétlő szűrőcsomag (ScheBo®• Tumor M2-PK)

16 500Ft 15 675Ft

ÁFA tartalom: 5%

Enzimes vastagbél daganatszűrés VIZSGÁLATISMÉTLŐ SZŰRŐCSOMAG

(ScheBo® Tumor M2-PK)

Ha Ön már a Sunmed Kft-nél már elvégezetett az elmúlt években enzimes béldaganatszűrést és most újabb vizsgálatot szeretne megrendelni, akkor ezt a terméket rendelje meg az itt feltüntetett kedvezményes áron!

Ebből a tesztből egy rendelésben egyszerre csak 1 db teszt rendelhető és évente 1 páciensnek 1 tesztet tudunk ezen a kedvezményes áron biztosítani!

Kérjük, jelezze felénk a megrendelés elküldésekor, hogy mi volt az előző leletének azonosító száma vagy mely évben kapott tőlünk vizsgálati leletet. Ennek hiányában nem tudjuk ezen a kedvezményes áron kiszolgálni!

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

Az ár 1 db ismétlő megrendelésű tesztcsomag küldésére, a beküldött székletminta vizsgálatára és leletküldésre vonatkozik, azaz a vizsgálat teljes költségét tartalmazza!

ÁFA: 5%

Enzimes béldaganastszűrés    Vizsgálatismétlő szűrőcsomag (ScheBo®• Tumor M2-PK)

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.

Az enzimes alapú, modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre, 2004-ben fejlesztették ki Németországban. (ScheBo Biotech AG.) A teszt előnye a fájdalommentesség és a megbízhatóság.

A daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy piruvát kináz (M2-PK) nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából és az kiürül a széklettel. Az enzim mennyisége így könnyen vizsgálható. A laboratóriumban egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki és számszerűen meghatározzuk annak szintjét. Az értékeléssel ellátott, számszerű enzimszint leletet 4 héten belül postázzuk a beküldő páciensnek. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Az eljárás megbízhatósága, érzékenysége és fajlagossága kiváló. A béldaganatok lassú kialakulása miatt (több év) érdemes az enzimes béldaganat szűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg az egységcsomagot, amelynek a díját a küldemény átvételekor kell kiegyenlíteni. Van lehetőség átutalással is fizetni.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

Mit tartalmaz egy enzimes béldaganatszűrő egységcsomag?

1 db mintavételi széklettartályt, 1 db WC-re ragasztható székletfelfogó papírt,  1 db használati útmutatót és tájékozatót, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai válaszborítékot a minta beküldéséhez és 1 db visszaküldendő megrendelőlapot

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. 

DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSE SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható az enzimes béldaganatszűrés?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

A vizsgálattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és azokra adott válaszokat erre a LINKre kattintva érik el.

A 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (a termék linkje ITT) esetében az enzimszint mellett a székletben található rejtett vér ellenőrzésére is van lehetőség.

CE jelzés

 

0197

IVD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 500Ft 15 675Ft

ÁFA tartalom: 5%
Tömeg47 g
Méretek11 × 15.50 × 2 mm