Magzatvíz szivárgás gyorsteszt (5db)

9 130Ft

ÁFA tartalom: 5%

Elfogyott

Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Magzatvíz szivárgás gyorsteszt (tesztbetét 5db)

A TESZT MŰKÖDÉSI ELVE

A speciális betétet az alsóneműhöz kell rögzíteni és azonnal lehet folytatni a napi teendőket. Amikor úgy érzi a kismama, hogy folyadékszivárgás van, akkor ellenőrizni kell a betét a színváltozását. A betét színváltozása lehet részleges vagy teljes (bármilyen intenzitású, formájú, méretű). A színváltozás minden esetben 15 perccel a folyadék szivárgása után következik be. Ha kék vagy zöld színváltozás történik, lehet, hogy valóban a magzatvíz szivárog, de lehet hüvelyi fertőzésed is. Azonnal orvoshoz kell fordulni, vagy haladéktalanul bemenni a kórházba.

Ha a betét sárga színű marad, vagy 15 perc után sárgásra változik, a folyadék szivárgása valószínűleg vizelet, ami a terhesség alatt gyakran előfordul. Bármilyen minimális mennyiségű amnion folyadék szivárgás látható kék vagy zöld foltot hoz létre.

A speciális betét egy in vitro teszt, könnyen használható otthoni tesztkészlet, amely lehetővé teszi az amnion folyadék valószínű szivárgásának észlelését, ha az orvos azt gyanítja, hogy magasabb lehet az amnion folyadék szivárgásának normál kockázata. Az amnion folyadék szivárgásának kockázata a normálnál nagyobb 48 órával az amniocentézis vizsgálatok után vagy azonosítatlan nedvesedés esetén.  Olyan nők körében is, akiknek korábban már volt korai magzatburok repedése. Az amnion folyadék pH-értéke magasabb mint 6.5., a betét megváltoztatja a színét, ha 6.5, vagy ennél magasabb pH-jú folyadékkal érintkezik.

A magzatvíz szivárgást kimutató teszt egy kis extra nyugalmat biztosít, épp akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

0483

Áruház
Sidebar
0 Kosár