Székletvér gyorsteszt (CAREdiagnosztica) 1db

3 460Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A tesztet a székletben esetlegesen megjelenő vér kimutatására – elsősorban a vastagbél és végbél daganatok gyanújának azonosítására/szűrésére – fejlesztették ki.

A vastagbéldaganat tipikus esetben lassan, jóindulatú és tünetmentes elváltozásokkal (úgynevezett bélpolipokkal) indul, amelyek később rosszindulatúvá fajulnak. A székletben megjelenő, szabadszemel nem látható vér a bél daganatos elváltozásának
tünete lehet. A székletvér nem szükségszerű velejárója a vastagbél daganatnak, de igen gyakori tünete. A székletben megjelenő vér más betegség tünete is lehet, úgymint aranyér, vérző gyomorfekély, gyulladásos bélbetegségek (pl. autoimmun bélbetegségek).

A teszt immunkromatográfiás módszerrel működik és 0,05 mikrog/ml hHb koncentráció felettmutat + eredményt.

Fontos! Az alkohol és néhány gyógyszer (pl. Aspirin, glükokortikoidok vagy kumarin származékok) gasztrointesztinális vérzést okozhat. Az aranyér betegség meglétekor vagy véres vizelet esetén szintén a teszt szintén befolyásolja az eredményt. Ezeknél az eseteknél a teszt nem valós + eredményt mutathat.

Mintavétel: vizeletből    Eredmény: perceken belül

A doboz tartalma:  1 db mintatároló pufferoldattal (2,5 ml) , 1 db tesztkazetta,   1 db magyar nyelvű használati útmutató.

Tárolás: 4-30 C között.

Felhasználhatósági idő: 2024.06.08.

0483

 

Tömeg 10 g
Méretek 15 × 2 × 6 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár