Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

Székletvér ellenőrző gyorsteszt – FOB (1 db)

A minimum rendelhető mennyiség: 3 csomag

1 100Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

 Székletvérteszt 1 db

Minimálisan rendelhető mennyiség: 3 db  (Ennél tesztnél a megbízható eredmény érdekében a székletminta gyűjtése 3 külöböző napon kell, hogy történjen.)

A széklet vér vizsgálata a székletben nyomokban, kis mennyiségben előforduló vér kimutatására szolgál, ami szabad szemmel nem látható.  A teszt pozitivitása már korai stádiumban jelezhet betegséget, amikor a széklet még normálisnak tekinthető. Bizonyítottan az enzimes béldaganatszűréssel nagyobb megbízhatósággal, 1 mintavétellel és érzékenységgel tesztelhet. Megrendelés itt: ENZIMES BÉLDAGANATSZŰRÉS

Mit jelez a vér jelenléte a székletben?

A székletben észlelhető vér valahonnan az emésztőtraktusból származik.

Előfordulhat, hogy enyhébb állapot, betegség is okozhat alkalmi vérzést, de általában mondható, hogy az okkult vér jelenléte súlyos betegségre utal. Ez lehet vastagbélrák, amely orvosi konzultációra, és haladéktalan szakmai, elsősorban onkológiai kezelésre szorul.

Kinél érdemes elvégezni a székletvér vizsgálatot?

Alapvetően abban az esetben, ha hasi panaszok, tünetek alapján feltételezhető, hogy vérzés áll fenn és ennek hátterében vastagbélrák állhat.

Azoknak a betegeknek, akik szabad szemmel is észlelik a székletben a vér jelenlétét, ill. anaemiájuk van, vagy székletürítési szokásaik változtak, fogytak, vagy vér távozik a végbélből, nem érdemes ezt a szűrővizsgálatot elvégezni. Számukra igen alapos további vizsgálatok szükségesek.

A daganatos betegségek közül a végbél- és a vastagbélrák a legeredményesebben szűrhető. 40 éves kor alatt nagyon ritka, 50 év felett viszont ugrásszerűen nő az előfordulás. Érdemes lenne a szűrést 40 éves kortól elkezdeni. Ha a családban a szorosabb rokonságban valakinek már pl. 40 évesen volt diagnosztizált vastagbélrákja, ott már akár 30 éves kortól kellene szűrni. A szűréssel a rákmegelőző állapotot jelentő vastagbélpolip is felismerhető, eltávolítható.

Megbízhatóbb, mint a kémiai tesztek, csak az emberi vérre reagál. Immunológiai gyorsteszt a székletmintában lévő hemoglobin minőségi kimutatására – öntesztelésre. Fontos tudni, hogy a vastagbéldaganatok egy része nem vérzik illetve a vérzés rendszeressége változó!

Az enzimes béldaganatszűrő székletteszt nagyobb megbízhatósággal, érzékenységgel és szenzitivitással rendelkezik. A terméket itt rendelheti megENZIMES BÉLDAGANATSZŰRÉS

További székletvér ellenőrző tesztet talál ITT!

Tömeg 30 g
Méretek 7 × 13 × 1.50 mm
Minimálisan 3 db rendelhető!

Minimálisan rendelhető mennyiség 3 db!

Áruház
Sidebar
0 Kosár