Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

Enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (Schebo® M2-PK Quick)

18 200Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Otthoni mintavétel és laboratóriumi lelet 5 munkanapon belül.

Ezt az enzimes alapú,  modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre, 2004-ben fejlesztették ki Németországban. (ScheBo Biotech AG.)

A vizsgálat elvégzéséhez elegendő egyszeri  mintavétel. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Mikor nem alkalmazható az enzimes béldaganatszűrés?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a béldaganatszűrés elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

Rövid videó a teszt használatával kapcsolatban: IDE KATTINTVA.

A tesztcsomag tartalma

1 db mintavételi cső, 1 db használati útmutató, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez, 1 db visszaküldendő lap a páciens adataihoz és hozzájárulásához (postázandó)

A jelenleg készleten lévő teszt felhasználhatósági ideje: 2025.11.30. 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT  AZ ENZIMSZINT MÉRÉS SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

A béldaganatszűrő vizsgálattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és azokra adott válaszokat erre a LINKre kattintva érik el.

Az ár 1 vizsgálatra vonatkozik és 5%-os ÁFA-t tartalmaz!

OGYÉI/52287-4/2017

Letölthető dokumentum: OGYÉI Nyilv. vételi igazolás HU/CA01/52287/17

A 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (LINK) esetében a székletben található rejtett vér ellenőrzésére is van lehetőség. (professzionális felhasználásra)

0197

Gyártó:ScheBo Biotec AG

Tömeg 43 g
Méretek 7 × 17 × 2.40 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár