Emésztőrendszer (3 napos székletvér) gyorsteszt (1db)

3 270Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A székletben található rejtett vér jelentétét kimutató gyorsteszt

Az életkorral nő annak a kockázata, hogy szabad szemmel láthatatlan vér van a székletben. Ezt a vért okkult székletvérnek (FOB) is nevezik. Az olyan bélbetegségek mellett, mint például a vastagbélgyulladás vagy a bélpolipok, a székletben lévő vér kezdődő bélrákra is utalhat.

Az emésztőrendszeri teszttel gyorsan és egyszerűen otthon is megállapítható, hogy a székletében jelen van-e szabad szemmel nem látható vér. 

1 doboz teszt 1 vizsgálat elvégzésére elegendő!

A csomag tartalma: 1 db tesztkazetta, 1 db mintagyűjtő cső, 3 db papírszalag a székletminta gyűjtéshez,  1 db használati útmutató.

A gyorsteszt a székletvér önellenőrzésére kifejlesztett immunológiai teszt. Az alábbi betegségekre utaló tünetet érzékeli a gyorsteszt, mint: vastagbélgyulladás, fekélyek, polip, végbélrepedés, vastagbélrák, vagy szájüregi vérzés.

A teszt elvégzése előtt nincs szükség speciális étrend betartására. A megbízható eredmény érdekében a székletminta gyűjtése 3 egymást követő napon történik. Melyek a teszt előnyei? egyszerű használat, diszkréten, otthon elvégezhető, megbízható eredmény 3 székletmintából, 93%-os pontosság, a teszt elvégzése előtt nincs szükség speciális étrend betartására.

1 doboz teszt 1 vizsgálat elvégzésére elegendő!

A teszt felhasználhatósági ideje: 2026.09.30.

0483

Áruház
Sidebar
0 Kosár