Enzimes béldaganatszűrő székletteszt ScheBo®• Tumor M2-PK

17 900Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

 

 

Az enzimes alapú, modern béldaganatszűrő széklettesztet (TUMOR M2-PK) a vastagbélrák korai szűrésére fejlesztették ki. A teszt előnye fájdalommentes, egyszerű mintavétel valamint a kiemelkedő megbízhatóság.

A daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy piruvát kináz (M2-PK) nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából és az kiürül a széklettel. Az enzim mennyisége így könnyen vizsgálható. A laboratóriumban egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki és számszerűen meghatározzuk annak szintjét. Az értékeléssel ellátott, számszerű enzimszint leletet 3 héten belül,  elektronikus úton (email cím hiányában levélpostai úton) küldjük a beküldő páciensnek. A lelet elérhető az EESZT (EgészségABLAK) alkalmazásokban is, ha a mintabeküldés során a TAJ szám megadásra került.( a TAJ szám megadása nem kötelező)

Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Az eljárás megbízhatósága, érzékenysége és fajlagossága kiváló. A béldaganatok lassú kialakulása miatt (több év) érdemes az enzimes béldaganat szűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg az egységcsomagot, amelynek a díját a küldemény átvételekor kell kiegyenlíteni. Van lehetőség itt a webáruházban bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni.

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.   Az enzimes béldaganat szűrésről egy rövidfilmet nézhet meg ITT

Kérjük ossza meg ezt az 5 perces filmet ismerőseivel, barátaival, rokonaival és ezzel is hívja fel a figyelmet a betegségre!

Mit tartalmaz egy enzimes béldaganatszűrő egységcsomag?

1 db mintavételi csövet, 1 db használati útmutatót, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai válaszborítékot a minta beküldéséhez és 1 db visszaküldendő megrendelőlapot.

A jelenleg készleten lévő teszt felhasználhatósági ideje: 2025.11.30. 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Javasoljuk, hogy nagyobb forgalmú postahivatalokba (lehetőleg hétfőtől szerda délig)  adják le a válaszborítékot, hogy még aznap elinduljon az elsőbbségi szállítás folyamata.

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges mivel jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán gyulladásos vagy daganatképző folyamat zajlik. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.

A vizsgálattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és azokra adott válaszokat erre a LINKre kattintva érik el.

ÁFA: 5%     Az ár 1 db tesztcsomag küldésére a minta vizsgálatára és leletküldésre vonatkozik, azaz a vizsgálat teljes költségét tartalmazza!

Viszonteladói oldal linkje itt:  VISZONTELADÓI OLDAL

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

A 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (a termék linkje ITT) esetében az enzimszint mellett a székletben található rejtett vér ellenőrzésére is van lehetőség.

OGYÉI/52283-4/2017

Letölthető dokumentum: OGYÉI Nyilv. vételi igazolás HU/CA01/52283/17

0197

Gyártó: ScheBo Biotec AG.

Tömeg 47 g
Méretek 11 × 15.50 × 2 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár