Kalciumhiány gyorsteszt (otthoni felhasználásra) családi kiszerelés 4 db

Akció!

Kalciumiumhiány kimutató gyorsteszt otthoni mérésre CSALÁDI KISZERELÉS (4 db) CaFit

A CaFIT gyorsteszt a minták (pl. csapvíz, talajvíz, vizelet stb.) kalcium ionok koncentrációjának meghatározására szolgál.

Az alacsony kálciumszint középtávon izomgörcsöket, izomfájdalmat érzékszervi zavarokat okozhat. Hosszú távon csontritkuláshoz, elgyengüléshez vezet és emelkedhet a vastagbélrák kialakulásának kockázata is.

A kalcium természetes “nyugtató”, emellett a melatonin hormon előállításában is nagy szerepe van. A melatoninnak köszönhetően tuduk elaludni.

A teszt pár perc alatt elvégezhető és használatával következtethetünk a kalcium hiányra.

A www.neotest.hu webáruház árlistája a kezdőoldalról letölthető!

ÁFA: 27%        Tárolás: szobahőmérsékleten

8 000 Ft 3 950 Ft

Tesztelje magát és családját, hogy megelőzhesse:

  • a csontritkulást
  • a végtagzsibbadást
  • az általános izomfájdalmat.
  • a vastagbéldaganat kialakulását.

A kalciumra az immunrendszerünknek is szüksége van. Az alacsony kálciumszint középtávon izomgörcsöket, izomfájdalmat érzékszervi zavarokat okozhat. Hosszú távon csontritkuláshoz, elgyengüléshez vezet. Könnyebben kapunk el fertőző betegségeket, de nehezebben is gyógyulunk ki ezekből. A jelentős mennyiségú Kalcium bevitele kutatások szerint csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának kockázata. 

A kalcium természetes “nyugtató”, emellett a melatonin hormon előállításában is nagy szerepe van. A melatoninnak köszönhetően tuduk elaludni.

A teszt doboza magyar nyelvű használati útmutatót tartalmaz.

Érdekelhetnek még…