H-FABP/Myoglobin/CK-MB/Troponin I kombinált gyorsteszt (10 db)

19 160Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A H-FABP Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás a humán a szívizom H-FABP kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a szívinfarktus diagnosztizálását

Az akut szívinfarktusnak (AMI) a FABP (fatty acid binding protein) egy újonnan bevezetett plazma markere. A plazmában 2 óra múlva megjelenő FABP (15kD) szoros összefüggésben van az emelkedett plazmaszinttel szívinfarktust követően majd az értéke 18-24 óra múlva normalizálódik. A vázizomban található FABP hússzor alacsonyabb koncentrációban van, mint a szívizomban (myoglobin közel azonos szinten van a vázizomban, mint a szívizomban). Ez teszi szívizom specifikussá a myoglobinnal szemben.  Az FABP ennek megfelelően hasznos biokémiai marker az AMI meglétének bizonyítására és elvetésére. Az FABP szint és hasznos plazma marker a szívinfarktus méretének meghatározására. AZ FABP megfelelően használható, mint egy standard az, AMI korai diagnosztizálásakor immonoassayvel, immunogen antiszérumnál, FABP tömeg sztandizálásánál, FABP biokémiai és immunokémiai tanulmányoknál, jodid megjelölésekor.

H-FABP Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás módszervizsgálat a teljes vér, szérum, vagy plazma H-FABP tartalmának kvalitatív kimutatására. A membrán specifikus, rögzített antitest-komplexeket tartalmaz a teszt (T) zónában. A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a specifikus anti-H-FABP antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkot képeznek. A teszt (T) zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt jelent. Ha a mintában nincs H-FABP nem alakul ki a színes csík, ami negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

A csomag tartalma:  10 db tesztlap, 10 db pipetta, 1-1 db puffer oldat és használati utasítás

Felhasználhatósági idő: 2025.05.31.

Professzionális felhasználásra!

Áruház
Sidebar
0 Kosár