Troponin T gyorsteszt (10 db) Acro

16 580Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Gyors tesztlap szívinfarktus diagnosztizálására a humán szívizom eredetű Troponin T (cTnT) kvalitatív kimutatásával teljes vérből, szérumból vagy plazmából

A szív Troponin T (cTnT) egy szerkezetileg kötött fehérje, amely 37 kD molekulatömegű harántcsíkolt izomsejtekben található. A Troponin T, a Troponin I-ből és a Troponin C-ből álló komplex része. A tropomiozin mellett ez a szerkezeti komplex alkotja azt a fő komponenst, amely szabályozza az aktomiozin kalcium-érzékeny ATPáz aktivitását a harántcsíkolt váz- és szívizomzatban. Az akut miokardiális infarktus (AMI) után a szérum (cTnT) szintje 2-8 órával megemelkedik, 12-24 óra múlva éri el a csúcsot, és akár 14 napig is kimutatható. A Troponin T (cTnT) a  szívizominfarktus legértékesebb diagnosztikai jelzője és széles körű alkalmazása helyettesítheti a kreatin-foszfát-kináz MB izoenzimet (CK-MB), mint „arany standardot” a szívizom sérülések megítélésében, különösen az akut miokardiális infarktus diagnózisának a felállításakor. Fontos szerepet játszik továbbá a szívelégtelenség, az instabil angina pectoris, a szívizomgyulladás, a gyógyszer okozta szívizom-sérülés, a mellkasi műtéteknél előforduló szívsérülések monitorozásában, valamint különböző kritikus betegségek és a többszörös szervelégtelenség diagnosztizálásában is.

Szívizom Troponin T Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy egyszerű teszt, amely anti-cTnT antitesttel bevont részecskék és kötő reagens kombinációját használja a cTnT kimutatására teljes vérben, szérumban vagy plazmában. A minimális kimutatási szint 0,5 ng/ml.

Professzionális felhasználásra!

A teszt felhasználhatósági ideje:

Áruház
Sidebar
0 Kosár