MicroINR véralvadásmérő készülék szett (1x)

233 500Ft

ÁFA tartalom: 27%

A microINR véralvadásmérő a protrombin időt meghatározó önellenőrző készülék.

A microINR® K-vitamin antagonista alapú orális véralvadásgátló terápia monitorozására alkalmas mérőrendszer. A microINR friss kapilláris vérmintából kvantitatív módon határozza meg a prothrombin időt majd kalkulálja az INR értéket. A microINR® otthoni önellenőrzésre és professzionális felhasználásra is szánt diagnosztikai eszköz.

Jó hír a családorvosoknak, hogy 2022.februárjától az Ixnet© háziorvosi rendszer automatikusan képes fogadni a háziorvosi rendelőben végzett INR méréseket a microINR véralvadásmérő készülékről.

A microINR rendszer része a teszt elvégzéséhez szükséges gyorsteszt (Chip), ami külön megvásárolható. LINK ITT.  Az eldobható chip biztosítja a nagy pontosságú és gyors eredményeket, illetve a minták közötti keresztfertőzések és felhasználásból eredő esetleges hibák kiküszöbölését. A chipen lévő QR kód biztosítja az automatikus LOT kódolást.

A készlet a készülék mellet újbegyszúrót is tartalmaz, melyhez ERRE A LINKRE KATTINTVA rendelhet kompatibilis újbegyszúró lándzsákat. (20 db/csomag).

Műszaki specifikáció
Mérési elv: képkiértékelés alapú mikrofluidikai gyorsteszt
Mérési tartomány: 0,8 – 8,0 INR
Vérminta: 3 μL friss kapilláris vér
Memória mérete: 199 eredmény
Adatátvitel mini USB-n keresztül
Tölthető akkumulátor: 2800 mAh
Akkumulátor élettartama: 70 teszt
Kalibráció mentes (gyári kalibráció)
Automatikus Chip LOT kódolás

Magyar nyelvű használati utasítással rendelkezik.

A csomaghoz biztosít a gyártó 3 kezdő tesztcsíkot (chippet).

A készülék kijelzője a mérés során numerikus (számjegyes) információkkal kommunikál. Idegen nyelvtudás a működtetéshez nem szükséges.

A készülék gyártási országa: Spanyolország

ÁFA: 27%

Áruház
Sidebar
0 Kosár