Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

Enzimes hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (reagenssel) ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick

10 900Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Felhasi vagy emésztőrendszeri fájdalmak, emésztési problémák, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, cisztás fibrózis vagy cukorbetegség esetén segít eldönteni, hogy a hasnyálmirigy emésztőnedv termelő funkciója érintett-e.

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.

Miért van szükség a széklet elasztáz 1 tesztre?

A tesztet egészségügyi szűrés céljából vagy a hasnyálmirigy betegségének gyanúja esetén érdemes elvégezni, de akár az alkalmazott enzimpótló kezelés hatásának monitorozására is használható.

A Pancreas Elastase 1 hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt a széklet-mintában található, hasnyálmirigy által termelt elasztáz 1 enzim mennyiségét képes mérni és elégtelen emésztőenzim termeléssel járó hasnyálmirigy betegségek diagnosztizálására használható. Ha a teszt csökkent enzim mennyiséget mutat, exocrin pancreas insufficiencia (csökkent működés) lehetőségére hívja fel a figyelmet. A teszt eredményét nem befolyásolja az elfogyasztott táplálék, ezért a székletminta vétele előtt nincs szükség diétára.

A teszt érzékenysége 92%, a specifikussága 94%.

Mikor és milyen gyakran végezzük el a tesztet?

A tesztek elvégzésének ideje egyéb vizsgálatok eredményeitől és az alkalmazott kezelésektől is függ. Akut panaszok esetén akár azonnal elvégezhető, vagy bizonyos kórképek kezelése és követése során is alkalmazható. A teszt elvégzésének időpontját meghatározhatja, ha egy bizonyos napszakban jelentkeznek visszatérő jelleggel a panaszok, valamint mérlegelendő lehet a páciens által szedett gyógyszerek emelkedett vagy csökkent szintje a szervezetben.

A vizsgált személy kora és neme is befolyásolhatja, hogy mikor és milyen gyakran szükséges elvégezni a vizsgálatot. Krónikus vagy progrediáló kórképek követése is szükségessé válhat.

Bizonyos teszteket ismételni kell a kórkép lefolyása során, hogy megerősítsük az eredményeket.

Milyen előkészületet igényel a teszt?

Székletminta vétel előtt az egészségügyi személyzetnek jelezni kell, ha a vizsgálandó személynek hasmenése van.

Hogy végezzük el a tesztet?

A teszt fájdalommentes, elvégzéséhez egy speciális tartályba helyezett székletmintára van szükség. Kerülendő hogy a székletminta vízzel vagy vizelettel érintkezzen.

A teszt eredménye 15 percen belül leolvasható.

Professzionális használatra!

(Lehetőség van olyan hasnyálmirigy funkciós gyorstesztet is rendelni, melynél a székletminta laborba küldhető és 5 napon belül postázzuk a leletet. A termék neve: Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (laborba küldhető változat link: Laborba küldhető hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt

A magyar nyelvű használati útmutató a dobozban megtalálható.

A teszt tárolása hűtést nem igényel. (Szobahőmérsékleten tárolandó.)

Nagyon híg, hasmenéses széklet a hígítási effektus miatt álnegatív eredményt adhat.

Minőségbiztosítási okok miatt ezt a tesztet nem áll módunkban cserélni vagy visszavételezni a kiszállítás után. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a megrendeléskor!

Az ár 1 tesztre vonatkozik és 5% ÁFA-t tartalmaz!

Ismerje meg cégünket egy 2 perces videóban! LINK

OGYÉI/53012-4/2017

HU/CA01/53012/17

0197

Gyártó: ScheBo Biotec AG

Tömeg 46 g
Méretek 17 × 7 × 2.40 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár