Clostridium difficile A+B toxin gyorsteszt (1x)

A minimum rendelhető mennyiség: 2 csomag

3 000Ft

ÁFA tartalom: 5%

A DUO TOXIN A+B-CHECK-1 TESZTLAP gyors immunokromatográfiás teszt a Clostridium difficile Toxin A és Toxin B kimutatására székletből (1 db)

* Ennél tesztnél a megfelelő kontrolleredmény érdekében minimálisan 2 teszt megvásárlása az eladás feltétele.

 

 A DUO TOXIN A+B-CHECK-1 TESZTLAP gyors immunokromatográfiás teszt a Clostridium difficile Toxin A és Toxin B kimutatására székletből

A Clostridium difficile a fő okozója az antibiotikumok mellékhatásaként jelentkező hasmenésnek és az álhártyás (pszeudomembrános) vastagbél-gyulladásnak. Ez a leggyakrabban kimutatott patogén és gyakori kórokozó a kórházakban és az ápolási otthonokban. Az organizmust változatos természetes előfordulási helyekről izolálták, mint talaj, széna, homok, nagytestű emlősök (marha, szamár és ló) trágyája, továbbá kutya, macska, rágcsáló és emberi széklet.

A Toxin A enterotoxin a bél hámsejtek sejtvázához kapcsolódhat, amelyeket működésképtelenné tehet, míg a Toxin B citotoxin erős citopátiás hatást vált ki szövettenyészetekben.

A tesztlap műanyag háza két különböző reagens csíkot tartalmaz a C. difficile Toxin A és a C. difficile Toxin B kimutatására.

ÁFA: 5%

 

 

Áruház
Sidebar
0 Kosár