CoaguChek XS PT Test 2×24 tesztcsík

99 840Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

 

 

CoaguChek XS PT tesztcsík (2×24 db/doboz) a CoaguChek® XS / XS Plus/XS Pro véralvadásmérő készülékhez

Tesztcsík a véralvadási értékek (tromboplasztin idő) CoaguChek XS / XS Plus / XS Pro mérőkészülékekkel végzett mennyiségi meghatározásához az ujjbegyből vett kapilláris vérből, vagy nem antikoagulált teljes vénás vérből.

A jelenleg nálunk forgalmazott tesztek lejárati ideje: 2024.09.30.

A CoaguChek INRange mérőkészülék ITT megrendelhető.

Alkalmas a betegek önellenőrzésre.

Mérési tartomány: 0.8 – 8.0 INR 5 – 120% Quick

Az Ön egyéni terápiás tartományát mindig kezelőorvosa határozza meg! Ha a mért tromboplasztin idő szokatlanul magas, vagy alacsony, ismételje meg a tesztet. Ha a mért érték még mindig a kezelőorvos által megszabott terápiás tartományon kívül esik, haladéktalanul értesíteni kell orvosát.

A túl erős véralvadásgátlás a vérzésveszély, az elégtelen véralvadásgátlás pedig a trombózisveszély kockázatát rejti magában.

Figyelem! Egyéb gyógyszerek (pl. antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, stb.) szedése módosíthatja az antikoagulánsok (véralvadás gátló készítmények) hatását, ennek megfelelően befolyásolhatják a tromboplasztin időt is. Egyéb gyógyszerek ezért csakis a kezelőorvos utasítására szedhetők!

Kiszerelés: 2×24 db tesztcsík/doboz

Cégünk a Roche IVD termékek magyarországi, szerződött forgalmazója.Ha Ön viszonteladóként vagy egészségügyi intézmény képviselőjeként érdeklődik, akkor kérjük írjon nekünk az info@sunmed.hu email címre vagy hívja telefonon ügyfélszolgálatunkat: +36308657792.

 

Áruház
Sidebar
0 Kosár