Streptococcus „B” gyorsteszt (1 db) CM

2 615Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Streptococcus B gyorsteszt egy vizuális elven alapuló immunológiai vizsgálat a B-típusú Streptococcus (GBS) antigének kvalitatív feltételezett kimutatására várandósok esetén hüvelyből vagy végbélnyílásból vett mintából. Ez a készlet a B-típusú Streptococcus-fertőzés diagnózisának felállításában nyújt segítséget.

A B-típusú Streptococcus (GBS) vagy a Streptococcus Agalactiae a leggyakoribb életveszélyes újszülöttkori fertőzések egyike. Az újszülött fertőzése legtöbbször a szülés során a szülőutakban, ritkábban az anya terhessége alatt következik be. A Streptococcus agalactiae által okozott korai újszülöttkori kórképek: agyhártyagyulladás, szepszis, tüdőgyulladás majd ARDS (akut respiratoricus distress syndroma).

A várandós nők 5-30%-ának mintájából kimutatható a GBS. Számos közelmúltbeli tanulmány kimutatta, hogy a GBS-pozitív nők vajúdás alatti kezelése jelentősen csökkenti a GBS okozta szepszis előfordulását az újszülötteknél. Az US Center for Disease Control and Prevention (CDC) a B-típusú Streptococcus rutinszerű vizsgálatát javasolja a 35. és 37. terhességi hét között. Egy CDC tanulmány kimutatta, hogy a rutinvizsgálatok 50%-kal hatékonyabbak, mint az antibiotikumok alkalmazása klinikai kockázati tényezőkkel rendelkező terhes nőknél. A termék professzionális felhasználásra rendelhető meg.

A doboz tartalma:

  • 1 db tesztkazetta
  • 1 db 1-es reagens
  • 1 db 2-es reagens
  • 1 db pozitív kontroll
  • 1 db steril mintavevő pálca
  • 1 db extrakciós cső és kupak
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

ÁFA: 5%  Tárolás: 2-30 C ° között.

OGYÉI/71516-5/2022 , HU/CA01/71516/22

Cikkszám: SUN618 Kategóriák: , Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár