Streptococcus „A” gyorsteszt (1x) CM

2 615Ft

ÁFA tartalom: 27%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Streptococcus „A” gyorsteszt (torokgarat-váladék) egy vizuális elven alapuló immunológiai vizsgálat az A-típusú Streptococcus antigének kvalitatív feltételezett kimutatására emberi torokváladékból. Ez a készlet az A-típusú Streptococcus-fertőzés diagnózisának felállításában nyújt segítséget.

A béta-hemolitikus A-csoportú Streptococcus a felső légúti fertőzések, például a mandulagyulladás, a torokgyulladás és a skarlátláz egyik fő okozója. Az A-csoportú Streptococcus-faringitis korai diagnózisa és kezelése bizonyítottan csökkenti a tünetek súlyosságát és a további szövődményeket, például a reumás lázat és az akut veseszövet-gyulladást (glomerulonefritisz).

A Strep „A” fertőzés kimutatásának hagyományos módszere az organizmus izolálásából és az azt követő azonosításból áll. Ez a módszer általában 24-48 órát vesz igénybe. Az A-csoportú Streptococcus antigén közvetlen kimutatására szolgáló immunológiai technikák legújabb fejlesztése lehetővé teszi az orvosok számára a diagnózis felállítását és a terápia azonnali megkezdését.

Minta: torokváladék

A doboz 1 db tesztcsíkot tartalmaz.

ÁFA: 5%  Tárolás: 2-30 C ° között.

Professzionális felhasználásra!

OGYÉI/71516-5/2022,  HU/CA01/71516/22

Áruház
Sidebar
0 Kosár