11 komponensű vizeletvizsgáló gyorsteszt (100 db-os) Acro

4 100Ft

ÁFA tartalom: 5%

11 paraméteres vizeletvizsgáló tesztcsík  (100 db-os)

A reagens tesztcsíkokat vizeletbe kell meríteni majd leolvasni az eredményt. A reggeli vizeletből vett minta a legalkalmasabb a vizsgálatra, mivel ezek az összetevők fényre labilisak.

Tárolás és kezelés: Száraz, hűvös helyen, 2 és 30 C ⁰ között tárolandó. Ne tárolják hűtőszekrényben vagy fagyasztóban. Óvni kell a nedvességtől, napfénytől és vegyszer-gőzöktől. A nedvesség csökkenti a teszt stabilitsát. A megfelelő körülmények között és saját dobozában tárolt tesztcsík a doboz alján feltüntetett lejárati időpontig használható. A felnyitott fémdoboz tartalma 3 hónapig használható fel.

Felhasználás: 

Merítse a tesztcsíkot a vizeletbe 1 – 2 másodpercig. Amikor kiveszi, húzza le a tesztcsíkot az edény peremén, hogy eltávolítsa róla a felesleges vizeletet. De vigyázzon, hogy a reakció zóna ne érjen hozzá az edény széléhez. Fordítsa meg a tesztcsíkot, és tegye rá egy nedvszívó anyagra, hogy eltávolítsa róla a többi felesleges vizeletet is. Ha ugyanis túl sok vizelet marad a tesztcsíkon, a szomszédos reagensek interakcióba léphetnek egymással és torzulhat az eredmény. A reakcióidő elteltével hasonlítsa össze a tesztcsík sávjainak színét a dobozon lévő színskálával, lehetőlég jó fénynél. Összehasonlítás alatt tartsa a tesztcsíkot vízszintesen, hogy megelőzze a kémiai anyagok összekeveredését, ha mégis túl sok vizelet maradt volna a tesztcsíkon.

Professzionális felhasználásra.

 

11 paraméteres vizeletvizsgáló tesztcsík

A vizelet 11 paraméterének kimutatására szolgáló tesztcsík.

A vizsgálható összetevők : urobilinogén, bilirubin, keton, vér, fehérje, nitrit, leukocita, glükóz, fajsúly, pH, aszkorbinsav.

ref

CE-IVD

4 100Ft

ÁFA tartalom: 5%