CA19-9 (hasnyálmirigy daganat) gyorteszt 40U/ml (10 db)

18 100Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A CA19-9 Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy immunkromatográfiás eljárás a CA19-9 kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

A CA19-9 (szénhidrát antigén 19-9, más néven rák-antigén 19-91 vagy szialilált Lewis (a) antigén) egy olyan tumormarker, amelyet elsősorban a hasnyálmirigyrák megfigyelésére használnak. Akárcsak a többi tumormarker esetében, itt sem alkalmazható általános rákszűrésre.

A CA19-9 Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy kvalitatív membrán alapú immunoassay a CA19-9 kimutatására teljes vérből, szérumból és plazmából. Membrán specifikus rögzített anti-CA19-9 antitestet tartalmaz a teszt zónában. A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma reagál az anti-CA19-9 antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék reakcióba lép az anti-CA19-9  antitestekkel, és ezáltal színes csíkot képez. A teszt zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt jelent, ugyanakkor ennek hiánya negatív eredményt mutat. Az eljárás ellenőrzésére szolgál a kontroll zónában megjelenő csík, amely igazolva, hogy a mennyisége és a felszívódás is megfelelő volt.

Ha a tesztkazettán a kontroll csík melletti csík is akár halványan is, de megjelenik, akkor azt pozitív eredményként kell értékelni. A használati utasítást kérjük a vizsgálat előtt elolvasni.

Relatív érzékenység: 97,2%, r. specifikusság: 94 %, pontosság: 96,4 %.

Mintavétel: teljes vér/szérum/plazma

Milyen esetekben lehet még emelkedett a CA 19-9?

  • A hasnyálmirigyrákon kívül emelkedhet gyomor-, epeúti-, vastagbélrákban is.
  • Májzsugorban, egyéb májkárosodások miatt, krónikus hepatitiszben, heveny és krónikus hasnyálmirigy gyulladásban, epeúti megbetegedésekben ugyancsak nőhet a szintje.

A csomag tartalma: 10 db tesztlap, 10 db pipetta és 1 db puffer oldat.

Professzionális teszt. Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

A teszt elvégzéséhez nem szükséges analizáló gép. A tesztkazettáról az eredmény pár perc után vizuálisan leolvasható.

Tárolás: 2-30 ̊C között

A teszt felhasználhatósági ideje: 2025.06.30. és 2026.01.31.

Áruház
Sidebar
0 Kosár