Enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (ENZIM ÉS VÉR) Schebo® M2-PK™ 2 az 1-ben Quick

15 300Ft

ÁFA tartalom: 5%

 2 az 1-ben béldaganatszűrő székletteszt (ScheBo® M2-PK 2 in 1 Quick)

A ”ScheBo® M2-PK 2 az 1-ben Quick gyorsteszt enzimes béldaganatszűréshez” béldaganatok azonnal kivitelezett szűrésére szolgál. Eredmény 15 percen belül.

CSAK ORVOSOKNAK VAGY EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKNEK!

FONTOS KÉRÉS A NEM INTÉZMÉNYI MEGERENDELŐKNEK: A MEGRENDELÉS LEADÁSAKOR KÉRJÜK, HOGY A MEGJEGYZÉS ROVATBAN  JELEZZÉK : EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER VAGYOK!

  A ”ScheBo® M2-PK 2 az 1-ben Quick gyorsteszt enzimes béldaganatszűréshez” béldaganatok azonnal kivitelezett szűrésére szolgál. A vizsgálatot a megrendelőnek kell elvégeznie a dobozba lévő utasításnak megfelelően.

  A „ScheBo® 2:1-ben Quick gyorsteszt” gombostűfejnyi székletmintából tumor M2-PK enzimszint és humán hemoglobin (vér) meghatározás céljára szolgál. Ez a két eljárás együtt magas érzékenységgel alkalmas a béldaganatok szűrésére. A tumor M2-PK vizsgálat fajlagossága 79%, érzékenysége pedig 83 %.

  A tesztet egészségügyi szakszemélyzet végezheti el!

A teszt egy vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eljárás az M2-piruvát kináz enzim (M2-PK) és a humán hemoglobin (Hb) székletmintában történő kimutatásához. (IFOBT) A felső tápcsatorna vérzéseinél nem ad pozitivitást a teszt.

A teszt pozitív eredménye bélpolipokra, béldaganatra, akut illetve krónikus gyulladásos bélbetegségekre, más emésztőrendszeri betegségekre, illetve a székletben humán vér jelenlétére utal.

Az egészségügyi szakember a használati útmutatónak megfelelően 15 percen belül elvégezheti az értékelést.

Minőségbiztosítási okok miatt ezt a tesztet nem áll módunkban cserélni vagy visszavételezni kiszállítás után. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a megrendeléskor! 

Az ár 1 vizsgálati dobozra (mintavételi csomag + reagens) vonatkozik és 5%-os ÁFA-t tartalmaz.

CE jelzés

0197

IVD

 

Az aktuális teljes árlista a kezdőoldalról letölthető!

15 300Ft

ÁFA tartalom: 5%
Tömeg 55 g
Méretek 7 × 17 × 2.40 mm