Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

ScheBo Tumor M2-PK ELISA Kit (székletmintából)

253 500Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

ScheBo® Tumor • M2-PK™ Székletteszt ELISA kit laboratóriumoknak

ScheBo® • M2-PK ™ székletvizsgálat teljesen új megközelítés a bélrákszűréshez. Korábban a székletben csak a nem specifikus vérvizsgálatokat lehetett használni a már meglévő bélrák vagy annak prekurzorainak jelzésére. A székletben az M2-PK új ELISA módszerével a vérzéses vagy a nem vérzéses vastagbéldaganatok, valamint a polipok kimutatása nagy érzékenységgel és specifikussággal lehetséges. A vizsgálat pontosabb, mivel nem függ az okkult vértől.

A ScheBo® Tumor M2-PK® székletvizsgálat fő előnyei:

  • Nagy érzékenység
  • Nagyfokú specificitás
  • Nem függ az okkult vértől
  • Kimutatja a vérzést vagy a vérzést nem okozó bélpolipokat, különösen> 1 cm-t
  • Kimutatja a vérzést vagy a nem vérzéses vastagbélrákokat
  • Nem érintik bizonyos élelmiszerek
  • Nincs szükség a vizsgálat előtti (mintavételt megelőző)  diétára vagy külön étrendre
  • Nincs hamis eredmény az aranyérből vagy más vérforrásból a bélben
  • Egyetlen, borsó méretű minta elegendő a vizsgálathoz.

A vastagbéldaganatok szűrésére kifejlesztett metabolikus biomarker, melyre jellemző a nagy érzékenység, a specifikusság és függetlenség az occult vértől (FOB).

A vastagbélrák a nyugati világ egyik leggyakoribb rákos megbetegedése, amely évente 160 000 embert érint az Egyesült Államokban és 370 000 embert Európában. Évente hozzávetőlegesen 55 000 és 200 000 halálesetet okoz a két régióban. Korai diagnózis esetén a vastagbéldaganat gyógyulás esélye nagyon magas! (közel 100%)

A vastagbéldaganat diagnózisának legmegbízhatóbb vizsgálata a tükrözés, a teljes kolonoszkópia. Azonban kevéssé elfogadott ez a költséges és invazív módszer a világban. A sikeres vastagbéldaganat szűréshez ezért az olyan jó szűrőeszközöket kell használni, amelyeknek egyszerűen, gazdaságosak és leginkább a betegek által elfogadottak. Az ezen eszközökkel azonosított betegeket tovább kell vizsgálni kolonoszkópiával.

A jelenleg leggyakrabban használt teszt a vastagbélrák szűrésére a székletvér vizsgálatok. Mivel e tesztek egyszerűen felismerik a székletvér jelenlétét, az ilyen vizsgálatok nem specifikusak a colorectalis rák esetében. Ezenkívül csak a vérzéses colorectalis tumorok – ha vannak ilyenek – felismerésére alkalmazhatóak. Az eddigi legnagyobb tanulmány e témában az American Veterans Association tanulmánya, amelyben összesen 2885 résztvevő teljes tükrözésen is átesett. Az eredmény az volt, hogy a fejlett neoplaziával rendelkező betegek mindössze 23,9% -nál jelzett pozitívan a székletvérteszt.

A ScheBo® Tumor M2-PK ™ székletvizsgálat teljesen új megközelítés a bélrákszűréshez. Korábban a székletben csak a nem specifikus vérvizsgálatokat lehetett használni a már meglévő bélrák vagy annak prekurzorainak jelzésére. A székletben az M2-PK új ELISA módszerével a vérzéses vagy a nem vérzéses vastagbéldaganatok, valamint a polipok kimutatása nagy érzékenységgel és specifikussággal lehetséges. A vizsgálat pontosabb, mivel nem függ az okkult vértől.

ÁFA: 5%

Tárolás: kizárólag hűtve tárolandó és szállítandó!

CE-IVD

Áruház
Sidebar
0 Kosár