Prosztata (PSA) vizsgáló gyorsteszt önellenőrzésre PROSTA-Check (1 db)

2 550Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Prosta-Check prosztata gyorstesztet a  PSA (prosztata specifikus antigén) otthoni, gyors vizsgálatához fejlesztették ki.

A PSA (prostata spec a.) egy olyan fehérje, mely kizárólag a prosztatában termelődik.  A vérben megtalálható szérumszintje a prosztataszövet térfogatával arányos. Mennyiségének meghatározása prosztatabetegségek (jóindulatú megnagyobbodás, prosztatarák) kockázatának megítélésében fontos.

A prosztata gyorstesztet minden 45 év feletti férfinak évente célszerű végeztetni, mert az időben felismert prosztatarák nagyon jól kezelhető.

A teszt mindössze egyetlen csepp vérből otthon elvégezhető és tíz perc alatt eredményt ad. A tesztkazettáról kiértékeléskor vizuálisan leolvasható a +,- eredmény. A pozitív eredemény (2 csík jelenik meg a tesztkazettán) azt jelenti, hogy a  a vérminta határérték feletti PSA szintet mutat. Javasoljuk, hogy a teszt eredményét konzultálja meg urológusával, kezelőorvosával.

Az ár 1 dobozra vonatkozik, mellyel 1 vizsgálat végezhető el és 5% ÁFA-t tartalmaz!

A teszt doboza minden szükséges eszközt tartalmaz az otthoni kivitelezéshez. (tesztkazetta, ujjbegyszúró automata lándzsa, pipetta és használati útmutató)

Gyorsteszt PSA (prosztata-specifikus antigén) szint kimutatáshoz. Szakmai ajánlások szerint 50 év felett minden férfi számára évente ajánlott a szűrés elvégzése.

Enzimes béldaganatszűrés és prosztata szűrő teszt akciós csomagban elérhető ITT!

A jelenleg készleten lévő teszt felhasználhatósági ideje: 2026.10.30. 

CE and IVD certificate

Tömeg 30 g
Méretek 9 × 13 × 2 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár