SAA gyorsteszt 10ng/ml (10 db)

5 500Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Gyors tesztlap gyulladásos folyamatok diagnosztizálására a Szérum Amiloid A (SAA) kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

Az SAA Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkémiai kromatográfiás eljárás, mellyel támogatja a gyulladásos folyamatok diagnosztizálását. A teszt érzékenysége 10 μg/ml.

A gyulladás akut fázisa alatt szekretálódnak. az akut fázis szérum amiloid a fehérjék (A-SAA) Ezek a fehérjék több fontos szerepet töltenek be, ideértve a májban történő koleszterin transzportot (epébe történő szekrécióhoz), az immunsejtek irányítását a gyulladásos helyekre, valamint az extracelluláris mátrixot lebontó enzimek indukcióját.

A szérum amiloid (SAA) szintén egy gyorsan reagáló akut fázisú marker, hasonlóan a CRP szintjéhez. Az akut fázisú SAA növekedése néhány órán belül emelkedik a gyulladásos inger után, és a koncentrációnövekedés kifejezettebb lehet, mint a CRP növekedése.  Az egyszerű gyulladásos betegségek gyakran okoznak emelkedett SAA szintet. Leírták, hogy a gyulladásos betegségek korai szakaszában a SAA-szint jobban korrelál a betegség aktivitásának változásával, mint az ESR és a CRP. Az SAA-t nagyrészt a májsejtek termelik, bár újabb tanulmányok szerint az adipociták is termelik, ezért az SAA szérumkoncentrációja összefüggésben áll a testtömeg-indexszel.

Professzionális felhasználásra.

A teszt felhasználhatósági ideje:2025.05.31.

CE and IVD certificate

Cikkszám: SUN546 Kategória: Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár