CEA gyorsteszt – 5 ng/ml (25 db)

10 730Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

 

 

A CEA (teljes vér/szérum/plazma) gyorstesztkészlet a különféle rákos megbetegedések diagnosztizálásának segítségére szolgál.

A karcinoembrionális antigén (CEA) egy fehérje, amelyet különböző típusú rákos sejtek termelhetnek. A CEA szintjének mérése a vérben segíthet az orvosoknak bizonyos ráktípusok diagnosztizálásában és kezelésük követésében. A CEA gyorsteszt egy olyan vizsgálat, amely lehetővé teszi a CEA szintjének gyors mérését a vérben.

A karcinoembrionális antigén gyorsteszt eredményei a következőkre utalhatnak:

  1. Rákos megbetegedések: A CEA szintje gyakran emelkedhet bizonyos ráktípusok, például vastagbélrák, tüdőrák, hasnyálmirigyrák, emlőrák és májrák esetén. Azonban nem minden ráktípus okoz CEA szintemelkedést, és más tényezők is befolyásolhatják a CEA szintjét.
  2. Gyulladásos állapotok: A CEA szintje növekedhet olyan gyulladásos állapotok esetén, mint például a colitis ulcerosa vagy a Crohn-betegség.
  3. Májbetegségek: Bizonyos májbetegségek, például májcirrózis vagy hepatitis is okozhatnak CEA szintemelkedést.
  4. Dohányzás: A dohányzás is befolyásolhatja a CEA szintjét, így a dohányosok esetén a CEA szintje lehet magasabb.

A CEA szintje nem specifikus, tehát más tényezők is okozhatnak emelkedést. Emiatt a CEA gyorsteszt eredményeit mindig az orvosnak kell kiértékelnie a páciens teljes klinikai képével és más diagnosztikai vizsgálatokkal együtt. A CEA szintjének követése hasznos lehet a rákos betegségek diagnosztizálásában és kezelési válasz nyomon követésében, de nem szolgál önmagában a teljes diagnózis alapjául.

Minta: teljes vér/szérum/plazma

A csomag tartalma:

  • 25 db tesztkazetta
  • 25 db eldobható pipetta
  • 1 db pufferoldat
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás.

Felhasználhatósági idő: 2026.02.28.

Professzionális felhasználásra!

Áruház
Sidebar
0 Kosár