Rotavírus + Adenovírus kombinált székletteszt (20 db) Abbott Bioline

36 280Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Bioline™ Rota/Adeno székletteszt nagy pontossággal azonosítja az A csoportú rotavírus antigéneket és adenovírus antigéneket közvetlenül a mintavételi tamponról.

Bioline™ Rota/Adeno egy gyors, kvalitatív teszt az A csoportú rotavírus és adenovírus humán székletmintákból történő kimutatására.

A rotavírus a gyermekek súlyos, kiszáradását okozó hasmenésének leggyakoribb oka világszerte. A  tudósok hét rotavírus-csoportot írtak le (A-tól G-ig). Csak az A, B és C csoport képes megfertőzni az embert. Az A csoport, amelynek több törzse okozza a gyermekkori fertőzések többségét. Bár minden korosztály fogékony a rotavírus fertőzésre, a súlyos fertőzések túlnyomó többségét a 3-24 hónapos gyermekek teszik ki. A rotavírusos hasmenésben szenvedő személy gyakran nagy mennyiségű vírust ürít ki, amely könnyen a szennyezett kezről átvitelre kerülhet. A rotavírus, egy nagyon ellenálló vírus, amely könnyen túlél a környezetben, szennyezett tárgyakkal, vízzel vagy élelmiszerrel juthat át az emberre.

Az adenovírusok számos klinikai betegségben érintettek, elsősorban az emberek légzőrendszerét, szemét és gyomor-bélrendszerét érintik. A fertőzések gyakoriak a gyermekeknél, és szórványosan vagy járványok formájában fordulhatnak elő. A gyermekek akut légúti megbetegedésének körülbelül 5%-a, a lázas megbetegedések és gyermekkori tüdőgyulladások 10%-a kapcsolódik adenovírus fertőzéshez. A szem adenovírusos fertőzései pharyngoconjunctiva lázhoz, follikuláris kötőhártya-gyulladáshoz vagy járványos keratoconjunctivitishez vezethetnek.

A teszt felhasználhatósági ideje:

CE and IVD certificate

Professzionális felhasználásra!

A használati útmutató letöltése  IDE KATTINTVA lehetséges.

Áruház
Sidebar
0 Kosár