Helicobacter Pylori Antigén gyorsteszt önellenőrzésre (1 db)-Beright

2 710Ft

ÁFA tartalom: 27%

Elfogyott

Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Helicobacter pylori egy baktérium, amely az emberi gyomorban élősködik. Ez a baktérium felelős a legtöbb gyomorfekély és gyomornyálkahártya-gyulladás kialakulásáért.

A Helicobacter pylori gyorsteszt egy olyan diagnosztikai eszköz, amely segít kimutatni a baktérium jelenlétét székletmintából. A teszt gyors és egyszerű eljárást jelent a fertőzés diagnosztizálására. A baktérium számos emésztőrendszeri megbetegedésért felelős.

Fontos megjegyezni, hogy a Helicobacter pylori baktérium sok emberben jelen lehet anélkül, hogy betegséget okozna. Azonban egyes egyénekben ez a baktérium okozhatja a fent említett emésztőrendszeri betegségeket. A pontos kockázat és a betegségek kialakulásának valószínűsége egyéni tényezőktől, például az egyéni immunrendszer állapotától, genetikai hajlamtól és más környezeti tényezőktől függ.

A nyolcvanas években derült ki, hogy az igen gyakori, civilizációs betegségnek tartott gyomor- és bélrendszeri fekélyt is baktériumok okozzák. Barry J. Marshall és J. Robin Warren, ausztrál orvospárosnak köszönhető ez a felfedezés: gyomor- és nyombélgyulladásban szenvedő betegek szövetmintáiban addig nem ismert baktériumokat mutattak ki és tenyésztettek ki laboratóriumban 1983-ban.

Ez a kórokozó felelős az emésztőrendszeri gyulladások és az azok talaján kialakult fekélyek nagy részéért, sőt, növeli az emésztőrendszeri tumorok kockázatát is.

A Helicobacter Pylori gyorsteszt készlet tartalma:

  • 1 db tesztkazetta
  • 1 db mintagyűjtő cső extrakciós pufferrel
  • 1 db székletgyűjtő papír
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja.

0123

Áruház
Sidebar
0 Kosár