H1N1 Antigén gyorsteszt (20 db)

30 500Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Gyors kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgaratban jelen lévő Influenza-A (H1N1) vírus antigén kvalitatív kimutatására

Az eredmények az Influenza-A (H1N1) antigén kimutatására vonatkoznak. Az antigén a felső légutakból a fertőzés korai fázisában általában kimutatható. A pozitív eredmények nem zárják ki a bakteriális illetve más vírusokkal történő felülfertőzöttséget. A vírus kimutatása nem bizonyítja, hogy a tünetek hátterében a kimutatott kórokozó áll.  A negatív eredmény nem zárja ki az Influenza-A (H1N1) fertőzést, de nem használható önmagában a kezelésre való döntéshez.

A közönségesen influenza  néven ismert betegség a légzőrendszert erősen fertőző, akut vírusfertőzés. Ez a fertőző betegség, a köhögéssel és tüsszentéssel a levegőbe kerülő élő vírust tartalmazó aeroszolos cseppekkel könnyen terjed. Influenza járvány minden évben, az őszi és a téli hónapokban elő fordul.  Az A-típusú vírusok könnyen mutálódnak, ezzel új vírus altípusok jönnek létre, amelyek világméretű járványhoz vezethetnek. A különböző influenzavírus szerotípusok közül az H1N1 a legveszélyesebb patogén, mivel ez a vírus nagyon fertőző és magas halálozási aránnyal járó járványokat okoz. A 2009-es, valamint a 1918-ban kirobbant világjárvány kórokozója az H1N1 vírus volt.

Minta: orrgarat

A doboz tartalma: 20 db tesztkazetta egyenként fóliban csomagolva, 20 db steril mintavételi pálca, 20-20 db oldatot tartalmazó műanyag cső cseppentőfejekkel, 1 db használati útmutató.

A teszt felhasználhatósági ideje:2026.03.31.

Professzionális felhasználásra!

Áruház
Sidebar
0 Kosár