Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

Menopausa gyorsteszt -kazettás FSH (1x) Acro

A minimum rendelhető mennyiség: 3 csomag

450Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Az FSH Gyors Menopauza Tesztcsík kvalitatív, síkáramlású immunkromatográfiás vizsgálat a humán folliculus stimuláló hormon (FSH) kimutatására vizeletből a női menopauza kezdetének jelzésére. A teszt antitestek kombinációján alapul és a monoklonális anti-FSH antitestekkel szelektíven mutatja ki az emelkedett FSH szintet. A vizsgálat során tesztcsíkot mártsa bele a vizeletmintába, majd figyelje meg a színes sáv(ok)  kialakulását. A minta kapilláris hatás következtében halad a membránon keresztül és reagál a színes konjugátummal. A pozitív minták reagálnak a specifikus a FSH antitesttel a membránon és-színes konjugátumot képeznek a membrán teszt zónájában, ami lehet sötétebb, mint a referenciaként szolgáló kontroll zónában lévő vonal. Ennek a színes vonalnak a hiánya negatív eredményre utal. A vizsgálat ellenőrzésére egy színes vonal mindig megjelenik a kontroll zónában, mutatva, hogy a minta mennyisége elegendő, és a membrán felszívódás megfelelő volt.

Annak kimutatása, hogy a premenopauza életkor elérkezett, lehetővé teszi a megfelelő lépések megtételét az egészség megóvására és a menopauza mellékhatásainak csökkentésére, mint a csontritkulás, magas vérnyomás, magas koleszterin-szint és növekvő szívbetegség veszélyeztetettség.

0123

ÁFA: 5%

Áruház
Sidebar
0 Kosár