Magzat Fibronectin (fFN) gyorsteszt (20 db)

20 350Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék) egy gyors immunkromatográfiás, vizuális kiértékelhető módszer a fetális fibronektin kvalitatív kimutatására terhes beteg hüvelyváladék mintából. A fetális fibronektin egy speciális protein, ami a magzat méhben való megtapadásáért felelős.

 A teszt a koraszülés lehetőségét mutatja ki a 24. és a 34 gesztációs hét között.

A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék) a fFN-t a tesztlapon megjelenő, vizuálisan kiértékelhető szín megjelenésével mutatja ki. A membrán anti-fFN antitest-komplexeket tartalmaz a (T) teszt zónában. A teszt kivitelezése közben a membránhoz kötött anti-fFN antitestek reagálnak a mintával. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, az anti-fFN antitestekkel reakcióba lép és a specifikus komplex reagensekkel színes vonalat képeznek. Amennyiben a mintában az érzékenységi szintnél magasabb koncentrációban van jelen a fFN színes vonal jelenik meg.

A (T) teszt zónában megjelenő színes vonal pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a (C) kontroll zónában a tesztlap helyes működését mutató színes vonal jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap a fibronektin egyik formája, egy komplex adhéziós glicoprotein, aminek molekulasúlya 500,000 dalton. Egészséges terhességben a cervicovaginalis váladékból kimutatható fetális fibronektin szint a 24. gesztációs hétig emelkedik, majd a 24 és 34 hét között minimálisra csökken. A 24-34 gesztációs hét alatt cervicovaginlis váladékból kimutatható fFN koraszülés lehetőségét jelenti mind a tünetekkel rendelkező,mind a tünetmentes terhes nők esetében.

A teszt felhasználhatósági ideje:

Professzionális felhasználásra.

CE and IVD certificate

Áruház
Sidebar
0 Kosár