Accutrend Cholesterol tesztcsík (25 db)

17 470Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Accutrend Cholesterol – koleszterinszint meghatározó tesztcsík (25x)

25 db tesztcsík a vér koleszterin szintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Csak az Accutrend® GC, Accutrend® GCT, vagy Accutrend® Plus készülékekkel használható. In Vitro diagnosztikai felhasználásra. Önellenőrzésre alkalmas. Mérési tartomány: 3,88 – 7,76 mmol/L Normál érték: az 5,2 mmol/L alatti koleszterin értékek.

Az Accutrend® készülékek összkoleszterint mérnek!

A mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend® készülék használati útmutatóját, illetve az Accutrend® Cholesterol tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót!

A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat. Az Accutrend® Cholesterol tesztcsíkokat csak az Accutrend® készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

A teszt felhasználhatósági ideje: 204.11.30.

25 db tesztcsík/ doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik.

Cégünk a Roche IVD termékek magyarországi, szerződött forgalmazója.Ha Ön viszonteladóként vagy egészségügyi intézmény képviselőjeként érdeklődik, akkor kérjük írjon nekünk az info@sunmed.hu email címre vagy hívja telefonon ügyfélszolgálatunkat: +36308657792.

0088

Áruház
Sidebar
0 Kosár