Dengue ellenanyag és NS1 kombinált gyorsteszt (10 db) Acro

11 000Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Dengue IgG/IgM és NS1 kombinált gyorsteszt egy immunkromatográfiás teszt, a Dengue vírus ellen kialakult IgG és IgM antitestek, NS1 antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából. A tesztet azért fejlesztették ki, hogy elősegítse a Dengue vírus fertőzés diagnosztizálását.

engue, egy flavivírus, amelyet az Aedes aegypti és az Aedes albopictus szúnyogok terjesztenek. Széles körben elterjedt a világ trópusi és szubtrópusi területein, és évente akár 100 millió fertőzést is okozhat. A klasszikus Dengue-fertőzést hirtelen fellépő láz, erős fejfájás, izomfájdalom, ízületi fájdalom és bőrkiütés jellemzi.

Az elsődleges Dengue-fertőzés következtében az IgM antitest szint a láz fellépése után 3-5 napon belül válik kimutathatóvá, és az IgM szint általában 30-90 napig fennmarad. Az endémiás régiókban a legtöbb Dengue fertőzött beteg másodlagos fertőzésben is szenved, ami az IgM-válasz előtt vagy azzal egyidejűleg magas szintű specifikus IgG antitesteket eredményez. Ezért a specifikus anti-Dengue IgM és IgG antitestek segíthetnek az elsődleges és másodlagos fertőzések megkülönböztetésében is.

A doboz 10 db egyenként csomagolt tesztet, 1 regenst és egy használati útmutatót tartalmaz.

Tárolás: szobahőmérsékleten.

Professzionális felhasználásra.

A teszt felhasználhatósági ideje: 2025.11.30.

CE and IVD certificate

 

Cikkszám: SUN759 Kategória: Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár