CRP C-reaktív protein gyorsteszt aktív gyulladásos állapotok felmérésére (1db)

2 990Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A magas érzékenységű (CRP) C-reaktív protein félkvantitatív gyorsteszt (teljes vér/szérum/plazma) a C-reaktív fehérje félkvantitatív kimutatására szolgál teljes vér-, szérum- vagy plazmamintákból, mely segít a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának felmérésében.

A C-reaktív protein (CRP) az akut fázisú gyulladásos rendellenességek markere. A CRP méréseket évek óta használják különféle klinikai esetek, például bakteriális fertőzések, iszkémiás szövetelhalás és aktív gyulladásos állapotok kezelésében. A legújabb tanulmányok azt állapították meg, hogy a CRP előre jelezheti a jövőbeni koszorúér betegségeket látszólag egészséges egyéneknél, illetve prognosztikai értékű lehet az akut koszorúér-szindrómában szenvedő betegeknél.

Az American Heart Association (AHA) és a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint a CRP 1-3 mg/l koncentráció között közepes, viszont a 3 mg/l-nél magasabb koncentráció szív- és érrendszeri betegségek magas kockázatát jelenti. Az 1 mg/l alatti CRP koncentráció pedig alacsony kockázatot jelent. Ennek a tesztnek a minimális kimutatási szintje (MDL) 1 mg/l (T vonal), a referenciavonalak pedig 3 mg/l (R) értékeket képviselnek.

Minta: teljes vér/szérum/plazma

A csomag tartalma:

  • 1 db tesztkazetta
  • 1 db eldobható pipetta
  • 1 db műanyag fiola pufferoldattal
  • 1 db ujjbegyszúró lándzsa
  • 1 db kapilláris cső
  • 1 db alkoholos törlőkendő
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

Teljesítmény:

Pontosság:

Pontosság

  • Intra-Assay: A lefutáson belüli pontosságot úgy határozták meg, hogy 10 teszt ismétlésével három tétel mindegyikére 1 mg/L, 3 mg/L, 10 mg/L CRP mintaszinteket alkalmaztak. A mintákat az esetek több mint 98%-ában helyesen azonosították.
  • Inter-Assay: A lefutások közötti pontosságot 1 mg/l, 3 mg/l, 10 mg/l CRP mintaszintekkel határozták meg, 10 független vizsgálatban. A CRP C-reaktív fehérje félkvantitatív gyorsteszt eszköz három különböző tételét (teljes vér/szérum/plazma) tesztelték ezekkel a mintákkal. A mintákat az esetek több mint 98%-ában helyesen azonosították.

Professzionális felhasználásra.

Felhasználhatósági idő: 2025/09

CE and IVD certificate

Cikkszám: SUN711 Kategória: Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár