10 komponensű vizeletvizsgáló tesztcsík DekaPhan Leuco (50 db)

A termék raktárunkból elfogyott! Helyettesítő termék linkje itt:

https://neotest.hu/termek/10-komponensu-vizelet-tesztcsik-100-db-os/

10 paraméteres vizeletvizsgáló tesztcsík DekaPhan

A vizelet 11 paraméterének kimutatására szolgáló tesztcsík. 50 db/doboz

A vizsgálható összetevők : urobilinogén, bilirubin, ketonok, vér, protein, nitrit, leukocita, glükóz, fajsúly, pH

 

3 200 Ft

Elfogyott

10 paraméteres vizeletvizsgáló tesztcsík  DekaPhan Leuco (50 db-os)

A reagens tesztcsíkokat vizeletbe kell meríteni majd leolvasni az eredményt. A reggeli vizeletből vett minta a legalkalmasabb a vizsgálatra, mivel ezek az összetevők fényre labilisak.

Tárolás és kezelés: Száraz, hűvös helyen, 2 és 30 C ⁰ között tárolandó. Ne tárolják hűtőszekrényben vagy fagyasztóban. Óvni kell a nedvességtől, napfénytől és vegyszer-gőzöktől. A megfelelő körülmények között és saját dobozában tárolt tesztcsík a doboz alján feltüntetett lejárati időpontig használható.

Felhasználás: 

Merítse a tesztcsíkot a vizeletbe 1 – 2 másodpercig. Amikor kiveszi, húzza le a tesztcsíkot az edény peremén, hogy eltávolítsa róla a felesleges vizeletet.  Vigyázzon, hogy a reakció zóna ne érjen hozzá az edény széléhez. Fordítsa meg a tesztcsíkot, és tegye rá egy nedvszívó anyagra, hogy eltávolítsa róla a többi felesleges vizeletet is. Ha ugyanis túl sok vizelet marad a tesztcsíkon, a szomszédos reagensek interakcióba léphetnek egymással és torzulhat az eredmény. A reakcióidő elteltével hasonlítsa össze a tesztcsík sávjainak színét a dobozon lévő színskálával, lehetőlég jó fénynél. Összehasonlítás alatt tartsa a tesztcsíkot vízszintesen, hogy megelőzze a kémiai anyagok összekeveredését, ha mégis túl sok vizelet maradt volna a tesztcsíkon.

Professzionális felhasználásra.

CE-IVD

Érdekelhetnek még…