Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy forint alapú bankszámlaszámunk megváltozott!
Az új forint alapú bankszámlaszámunk: 10918001-00000124-71950001 (Unicredit) | IBAN: HU10109180010000012471950001 | SWIFT: BACXHUHB

Tejallergia (tejfehérje IgE ) gyorsteszt otthoni felhasználásra (1x)

6 990Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Tejallergia gyorsteszt otthoni felhasználásra  

Az egyszerűen használható és biztonságos tejallergia teszt használatával ujjbegyi vérminta vételezésével kimutatható a tehéntej fehérje elleni IgE antitest mennyisége.

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.

Bár a tejallergia elsősorban a gyermekek körében az egyik legelterjedtebb ételallergia, de azért egyéb korosztályokban is befolyásolhatja az emberek életminőségét.

Tejallergia esetén IgE ellenanyag termelődik a szervezetbe jutó tejfehérje ellen, amire az alábbi – közvetlenül a tej és tejtermékek elfogyasztása után jelentkező – tünetek hívhatják fel a figyelmet: haspuffadás, hasmenés, görcsös hasi fájdalom, hányinger. csalánkiütés, ekcéma, viszkető, vörös foltok.

A tehéntej allergia jelentősen befolyásolhatja az allergiás személyek életminőségét, mivel a tej és a tejből származó fehérjék a feldolgozott élelmiszerek széles körében jelen vannak.

tejallergia egy abnormális reakció az immunrednszer részéről a tejre és tejszármazékokra. A tehéntej allergia a leggyakrabban előforduló reakció, de a szakirodalomban leírtak már juh, kecske, bivalytej allergiát is. Néhány gyermek esetében akik a tehéntejre allergiásak voltak a szójatejre is mutattak allergiás reakciót.

tejallergia percekkel vagy órákkal a tej fogyasztása után jelentkezik. A tünetek súlyossága változó mértékű lehet. Hányinger, hányás, bőrtünetek, csalánkiütés, emésztési tünetek.
A tejallergia esetében az elsődleges kezelés a tej és tejszármazékok fogyasztásának megtiltása. Szerencsére a legtöbb gyermek kb. 3 éves korari kinövi a tejallergiát.

A teszt előnyei:

– Gyors és egyszerű otthoni allergia tesztkészlet
– Magas megbízhatóság
– Nincs szükség a minta eljuttatására laboratóriumba – önellenörzésre kifejlesztve
– Eredmény 30 perc alatt

Ha a teszt pozitív eredményt ad, akkor a gyártó azt javasolja, hogy látogassa meg a háziorvosát. Beszélje meg vele a teszt eredményét és a további teendőket.

ÁFA: 5%

Tárolás: szobahőmérsékleten.

Akciós árú gyorstesztjeink ide kattintva érhető el! LINK

Ismerje meg cégünket egy 2 perces videóban! LINK

CE jelzés

0344

IVD

Áruház
Sidebar
0 Kosár