Tejallergia (tejfehérje IgE ) gyorsteszt otthoni felhasználásra

6 990Ft

ÁFA tartalom: 5%

Tejallergia gyorsteszt (tejfehérje IgE) otthoni felhasználásra

A tejallergia teszt felismeri a tehéntej fehérje elleni IgE allergia elleni antitesteket

A tejfehérje az egyik leggyakoribb ételallergiát kiváltó ok. A gyorsteszt segíthet megbizonyosodni, hogy vajon Ön is allergiás-e erre az allergénre. Gyorsan és könnyen elvégezhető ujjbegyből vett vérmintából.

Kifejezetten otthoni, biztonságos használatra lett kifejlesztve. Komplett csomag 1 vizsgálat elvégzésére.

 

Tejallergia gyorsteszt otthoni felhasználásra  

Bár a tejallergia elsősorban a gyermekek körében az egyik legelterjedtebb ételallergia, de azért egyéb korosztályokban is befolyásolhatja az emberek életét.

Tejallergia tünetei lehetnek: viszketés, duzzadt ajkak és arc, köhögés, légzési nehézségek, asztma, száraz és viszkető torok, viszkető bőr, kiütések és ekcéma, hasmenés, hányás, fejfájás vagy akár anafilaxia.

Ez az egyszerűen használható és gyors teszt laboratóriumi megbízhatósággal határozza meg a tehéntej fehérjéje ellen termelt IgE allergia antitestek szintjét a vérben.

A tehéntej allergia jelentősen befolyásolhatja az allergiás személyek életminőségét, mivel a tej és a tejből származó fehérjék a feldolgozott élelmiszerek széles körében jelen vannak.

Az egyszerűen használható és biztonságos az egész család számára, az Imutest Milk Allergy Kit felismeri a tehéntejfehérje elleni IgE allergia elleni antitesteket.

Az Imutest Milk Allergy Test az otthoni használatra készült, hogy tesztelje, vajon allergiás érzékenysége van-e a tehéntejre, ami az egyik leggyakoribb ételallergia a gyermekek körében, de hatással lehet minden korosztály számára. Ha a tejjel allergiás reakciója van, akkor az otthoni kipróbálás ideális, gyors, biztonságos és könnyen használható a saját otthonában, és képes kimutatni az emelkedett IgE allergiás antitesteket a tehénnek tejfehérjét a kórházi laboratóriumhoz hasonlóan.

A teszt előnyei:

– Gyors és egyszerű otthoni allergia tesztkészlet
– Pontos, mint egy orvos allergia teszt
– Nincs szükség a minta eljuttatására laboratóriumba
– Eredmények kb. 30 perc alatt

Ha az Imutest tej allergiás tesztje pozitív eredményt ad, az Imutest azt javasolja, hogy látogassa meg a háziorvosát, hogy megbeszélje az eredményeket, és beszélje meg, hogyan kezelheti az allergiát a tejhez.

ÁFA: 5%

Tárolás: szobahőmérsékleten.

CE jelzés

0344

IVD

6 990Ft

ÁFA tartalom: 5%