Kutyaallergia gyorsteszt (1x) CM

3 090Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

kutyaallergia gyorsteszt alkalmas a kutyaallergén specifikus E immunglobulin (sIgE) emberi szérumban, plazmában vagy teljes vérben történő kvalitatív kimutatására. A teszttel és egyéb klinikai megfigyelésekkel együtt lehetséges azonosítani a kutyaallergén-specifikus E osztályú immunglobulin (IgE) I-es típusú túlérzékenység miatt kialakult allergiát.

Az allergia gyakori egészségügyi probléma, az emberek körülbelül 20-25%-át érinti, azonnali túlérzékenységi reakciókkal jár, amelyek szénanátha, csalánkiütés, ekcéma, gyomor-bélrendszeri megbetegedések, zihálás és ritkán anafilaxiás sokk formájában jelentkeznek. Az allergia kifejezést gyakran használják az I. típusú túlérzékenységi reakciókra (azonnali reakciók), amelyek tünetei általában az allergénnel való érintkezést követő 30-60 percen belül jelentkeznek.

Sokan úgy gondolják, hogy ha allergiás az állatokra, akkor a szőrzet a probléma. De a közhiedelemmel ellentétben nem a kutyaszőr a tettes. A kutyaallergén fő forrása a kutya nyálában található fehérje. A kutyákra allergiás emberek bőrkiütést, csalánkiütést vagy könnyezést tapasztalhatnak, ha kutyanyállal érintkeznek. Sok esetben a kutyaallergia tünetei enyhék, és az ember továbbra is képes lehet együtt élni egy kutyával, ha kezelni tudja a tüneteit.

A doboz 1 db tesztcsíkot tartalmaz.

ÁFA: 5%  Tárolás: 2-30 C ° között.

Professzionális felhasználásra!

OGYÉI/71516-5/2022,  HU/CA01/71516/22

Áruház
Sidebar
0 Kosár