HIV 1,2 teszthez EDTA kapilláris cső (100 db)

7 400Ft

ÁFA tartalom: 27%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Az AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes) a T-sejt limfociták populációjának változásával jellemezhető. A fertőzött egyénben a vírus kimeríti a segítő T-sejteket, ezáltal érzékennyé válik opportunista fertőzésekre és néhány malignus elváltozásra. Az AIDS-t okozó vírus két típusa létezik a HIV-1 és HIV-2. A HIV jelenléte először a p24 antigén kiválasztását, majd a HIV-1 vagy HIV-2 elleni specifikus antitestek termelését idézi elő. A HIV-1/2 Ag/Ab Combo immunkromatográfiás teszt p24 antigén, illetve HIV-1 és HIV-2 elleni antitestek kvalitatív kimutatására szolgál.

A komplett tesztcsomag tartalma 20 db tesztkazetta, puffer oldat és kapilláris, melynek megrendeléséhez  IDE KATTINTSON!

Az Allere® HIV-1/2 Ag/Ab Combo egy in vitro, vizuálisan olvasható, kvalitatív immunoassay HIV p24 antigén (Ag) továbbá HIV-1 és HIV-2 elleni antitestek (Ab) szimultán kimutatására humán szérumból, plazmából, illetve teljes vérből.

Amennyiben HIV-1 vagy HIV-2 antigének voltak a mintában egy piros csíkot képeznek a beteg HIV antitest ablakban. Ha sem HIV-1, sem HIV-2 antigén nincs a mintában, a szelénium-antigén kolloid átfolyik a beteg ablakon, és a HIV antitest ablakban nem jelenik meg piros csík.

A kapilláris csomag tartalma: 1 doboz kapilláris tubus a vérvételhez (100 db/doboz)

A tesztet csak egészségügyi intézmények, orvosok  vagy AIDS szűréssel foglalkozó, engedéllyel rendelkező szervezetek vásárolhatják!

Tárolás: 2-27  ̊C között, hűtést nem igényel

Felhasználhatósági idő: 2025.04.27.

Áruház
Sidebar
0 Kosár