Digitális terhességi gyorsteszt (hCG) önellenőrzésre (1 db)-Alltest

1 990Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A digitális terhességi teszt segít meghatározni a terhesség tényét. A teszt a terhességi hormont, az emberi koriongonadotropin (hCG) jelenlétét méri a vizeletben. A digitális teszt az egyszerűbb, hagyományos csíkos tesztekkel ellentétben digitális kijelzővel rendelkezik, amely egy konkrét üzenetet jelenít meg: “YES+” vagy “NO-“.

A digitális terhességi teszt számos előnyt kínál:

  1. Egyszerű használat: A digitális teszt egyszerűen használható, és általában a csíkos tesztekhez képest kevésbé befolyásolják a felhasználói értelmezési hibák.
  2. Egyértelmű eredmény: A digitális teszt egyértelműen jelzi, hogy az egyén várandós vagy nem várandós. Ez segít elkerülni a kétségeket és bizonytalanságot, amelyek néha felmerülhetnek a hagyományos csíkos tesztek esetében, amikor a vonalak halványak vagy nehezen értelmezhetők.
  3. Pontosság: A digitális teszt magas pontosságot és megbízhatóságot kínál. Fontos azonban megfelelően követni a teszt utasításait és a megadott időpontokat.

A Digitális hCG Terhességi Teszt otthoni felhasználásra alkalmas.

A digitális terhességi gyorsteszt készlet tartalma

  • 1 db digitális teszt
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

A teszt értelmezése:

A “YES+” felirat a kijelzőn azt jelenti, hogy a tesztelő valószínűleg terhes. Az eredmény kb. egy órán keresztül marad a kijelző képernyőn. Ha más eredmények is megjelennek a kijelző képernyőn, akkor el kell olvasni a Teszthibák bekezdést a használati útmutatóban.

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja.

0123

Áruház
Sidebar
0 Kosár