COVID – Influenza A+B -RSV – Adeno Antigén gyorsteszt (20x) ACRO

62 900Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovírus Antigén Kombinált Gyorsteszt (orrgarat kenet) egy kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgaratban jelen lévő SARS-CoV-2, Influenza A, Influenza B, Respiratory Syncytial Vírus (RSV) és Adenovírus antigének kvalitatív kimutatására, olyan esetekben, amikor a klinikai tünet együttes és egyéb laboratóriumi vizsgálatok alapján a SARS-CoV-2/Influenza/RSV/Adenovírus fertőzés együttes megjelenése gyanított.

Az eredmények a SARS-CoV-2, az Influenza A+B az RSV és az Adenovírus antigének kimutatására vonatkoznak. Az antigén a felső légutakból a fertőzés korai fázisában általában kimutatható. A pozitív eredmény a vírus antigének jelenlétét igazolja, de a klinikai kép és a beteg kórtörténete, valamint egyéb diagnosztikai információk szükségesek a fertőzés megállapításához. A pozitív eredmények nem zárják ki a bakteriális illetve más vírusokkal való fertőzöttséget. Továbbá, nem biztos, hogy a tünetek hátterében a kimutatott kórokozó áll.

A negatív eredmény nem zárja ki  SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovírus fertőzést, és nem használható egyedüli alapként kezelési döntések meghozatalára. A negatív eredményeket feltételezhetőnek kell tekinteni és amennyiben szükséges, molekuláris vizsgálattal kell megerősíteni. Negatív eredmény esetén figyelembe kell venni a beteg lehetséges SARS-COV-2/Influenza A+B/RSV és az Adenovírus fertőződési expozícióját, a kórelőzményt és a SARS-COV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovírusnak megfelelő klinikai tüneteket is.

A 20 darabos készlet tartalma:

  • Tesztlap
  • Használati utasítás
  • Steril mintavevő pálca
  • Extrakciós puffer
  • Extrakciós cső heggyel
  • Kémcsőállvány
  • Folyamat ábra

Professzionális felhasználásraa!

A teszt felhasználhatósági ideje: 2024.11.30.

Áruház
Sidebar
0 Kosár