Kardiális Troponin I gyorsteszt (10 db) PreventID

26 900Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A PreventID®  Kardiális Troponin I gyorsteszt a troponin I teljes vérben, szérumban vagy plazmában való kvalitatív detektálására szolgál és segítséget nyújt a szívinfarktus (myocardial infarction, MI) diagnosztizálásában.

A troponin nevű fehérjék (troponin C, I és T) az izomsejtek összehúzódásának szabályozásáért felelősek. A szívizomsejtekben a troponinoknak egyedi, a szervezetben máshol nem megtalálható formái vannak jelen.

Egy tesztcsomag tartalma:

  • 10 db tesztkazetta (mintacsepegtetővel), külön csomagolva
  • 1 db puffer
  • használati útmutató

A csomagolás 10 db teszt elvégzéséhez elegendő.

A teszt értelmezése

Pozitív: Két csík jelenik meg a tesztkazettán. Az egyik színes csík a kontrollcsík területén (C) és egy színes csík a tesztcsík területén (T) jelenik meg. A minimális detektálási szint 0,5 ng/ml.

Tárolás és stabilitás

Tárolandó a csomagolásban, lezárt tasakban szobahőmérsékleten vagy hűtve (2–30 °C). A teszt a lezárt tasakra nyomtatott lejárati dátumig stabil. A tesztet a lezárt tasakban kell tartani a használatig. Tilos fagyasztani! Nem használható a lejárati időn túl.

PreventID® kardiális troponin I szenzitivitása 97,6%, specificitása pedig 99,4% a piacvezető kemilumineszcenciás immunassay vizsgálattal összehasonlítva.

A PreventID® kardiális troponin I tesztet összehasonlították a piacvezető cTnI kemilumineszcenciás immunassay vizsgálattal, és 99,1%-os általános pontosságot mutatott.

Professzionális felhasználásra.

Gyártó: Preventis Gmbh (Németország)

Áruház
Sidebar
0 Kosár