Tesztcsík MISSION márkájú INR/PT mérő készülékhez (12x)

23 150Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A Mission márkájú PT/INR monitorozó készüléket önellenőrzésre és professzionális használatra fejlesztették azon személyeknek, akik orális antikoaguláns (véralvadásgátló) terápiában részesülnek. A készülék a kumarin típusú, véralvadásgátló terápiában (pl. warfarin) részesülő betegek kapilláris vérmintáival vagy nem antikoagulált vérmintáival működik. A Mission® PT/ INR rendszert egyedülállóan úgy tervezték, hogy megfeleljen az egészségügyi szakemberek igényeinek az ellátás helyén vagy otthoni körülmények között önellenőrzésre.

Miért fontos a véralvadási idő monitorozása?

Az INR-érték standard tartományát úgy határozzák meg, hogy a beteg protrombin idejét összehasonlítják egészséges kontrollminták protrombin idejével. Ezeknek a PI-értékeknek az aránya adja meg az INR-értéket, de a teljesség kedvéért még egy nemzetközileg meghatározott szenzitivitási indexet is figyelembe vesznek a végleges eredményhez. INR-méréssel a véralvadásgátló gyógyszerek egyes fajtáinak adagolása és hatása ellenőrizhető, továbbá az ilyen típusú gyógyszerek beállításában is nagy szerepe van a vizsgálatnak. A beteg számára javasolt, ideális gyógyszerdózist az INR-érték alapján lehet meghatározni, figyelembe véve azt is, pontosan milyen betegség miatt kell a készítményt alkalmazni. A kumarin típusú véralvadásgátló gyógyszerek (acenocoumarol, warfarin) szedése megváltoztatja ezt az értéket, ezért a protrombin idő folyamatos nyomon követést igényel a gyógyszer alkalmazása ideje alatt.

A termék előnyei:

CE-jelöléssel ellátott, professzionális és saját használatra kifejlesztett analizáló. Gyors, megbízható teszteredmények. Kompakt, ergonomikus kialakítás
Továbbfejlesztett memória, akár 200 eredmény tárolására is alkalmas a készülék. Megbízható. Gyors eredményt ad a protrombin időre (PT) másodpercekben és a nemzetközi normalizált arányra. Nagy a mérési tartomány: 0,7-7,0. Egyedi csomagolású tesztcsíkok, hosszú felhasználhatósági idővel. Egyszerű működés jellemzi. Eredmény körülbelül 2 perc alatt. Csak egyetlen csepp kapilláris vért vagy 15 µl vénás teljes vért igényel. Felhasználóbarát. Kézi,  hordozható mérőműszer, ami könnyen használható. Ideális orvosi rendelőknek és otthoni teszteléshez is. Tartalmazza a zárolási funkciókat és a betegazonosítók tárolásának lehetőségét.

A készülék 4 db AA elemmel működik, de a készlet része saját, hálózati adapter is.

A tesztcsomag tartalma: 12 db tesztcsík/doboz.

ÁFA: 5 %.

Ce Jelzés

Cikkszám: SUN660 Kategória: Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár