Tejallergia gyorsteszt (1 db) CM

3 850Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Az egyszerűen használható és biztonságos tejallergia teszt használatával ujjbegyi vérminta vételezésével kimutatható a tehéntej fehérje elleni IgE antitest mennyisége.

Bár a tejallergia elsősorban a gyermekek körében az egyik legelterjedtebb ételallergia, de azért egyéb korosztályokban is befolyásolhatja az emberek életminőségét.

Tejallergia esetén IgE ellenanyag termelődik a szervezetbe jutó tejfehérje ellen, amire az alábbi – közvetlenül a tej és tejtermékek elfogyasztása után jelentkező – tünetek hívhatják fel a figyelmet: haspuffadás, hasmenés, görcsös hasi fájdalom, hányinger. csalánkiütés, ekcéma, viszkető, vörös foltok.

A tehéntej allergia jelentősen befolyásolhatja az allergiás személyek életminőségét, mivel a tej és a tejből származó fehérjék a feldolgozott élelmiszerek széles körében jelen vannak.

tejallergia egy abnormális reakció az immunrendszer részéről a tejre és tejszármazékokra. A tehéntej allergia a leggyakrabban előforduló reakció, de a szakirodalomban leírtak már juh, kecske, bivalytej allergiát is. Néhány gyermek esetében akik a tehéntejre allergiásak voltak a szójatejre is mutattak allergiás reakciót.

tejallergia percekkel vagy órákkal a tej fogyasztása után jelentkezik. A tünetek súlyossága változó mértékű lehet. Hányinger, hányás, bőrtünetek, csalánkiütés, emésztési tünetek.
A tejallergia esetében az elsődleges kezelés a tej és tejszármazékok fogyasztásának megtiltása. Szerencsére a legtöbb gyermek kb. 3 éves korára kinövi a tejallergiát.

Tárolás: szobahőmérsékleten.

Professzionális felhasználásra.

A teszt felhasználhatósági ideje: 2025/08/31

0123

Cikkszám: SUN599 Kategóriák: , , Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár