Enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (Schebo® M2-PK™ Quick)

16 800Ft

ÁFA tartalom: 5%

Enzimes béldaganatszűrés (ScheBo® M2-PK Quick ) gyorsteszt 

Otthoni mintavétel és laboratóriumi lelet 5 munkanapon belül.

Rövid videó a teszt használatával kapcsolatban: IDE KATTINTVA.

A tesztcsomag tartalma

1 db mintavételi cső, 1 db használati útmutató, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez, 1 db visszaküldendő lap a páciens adataihoz és hozzájárulásához (postázandó)

Részletesebb információ a tesztről a lenti képek alatt olvasható!

A teszt használatakor kérjük a útmutató szerint járjanak el!

 

 

Enzimes béldaganatszűrés (ScheBo® M2-PK Quick) gyorsteszt 

Otthoni mintavétel és laboratóriumi lelet 5 munkanapon belül.

Ezt az enzimes alapú,  modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre, 2004-ben fejlesztették ki Németországban. (ScheBo Biotech AG.)

A vizsgálat elvégzéséhez elegendő egyszeri  mintavétel. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT  AZ ENZIMSZINT MÉRÉS SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az ár 1 vizsgálatra vonatkozik és 5%-os ÁFA-t tartalmaz!

OGYÉI/52287-4/2017

Letölthető dokumentum: OGYÉI Nyilv. vételi igazolás HU/CA01/52287/17

CE jelzés

 

0197

IVD

 

Tömeg43 g
Méretek7 × 17 × 2.40 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár