Majomhimlő antitest gyorsteszt IgG/IgM (1x) CM

2 990Ft

ÁFA tartalom: 27%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Majomhimlő IgG/IgM tesztkészlet egy in vitro gyorsteszt a majomhimlő IgG és IgM antitestjeinek kvalitatív kimutatására az emberi teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

A majomhimlő egy olyan vírusos megbetegedés, ami állatról emberre, illetve emberről emberre is terjedhet relatíve gyorsan, ezért a WHO jelenleg is kiemelt figyelmet fordít a diagnosztizált esetekre. Halálozási rátája aránylag magas, 3-6%. A majomhimlő tünetei a láz, fejfájás, izomfájdalom, gyengeség, valamint az egész testen megjelenő hólyagos kiütések. A fertőzés lappangási ideje meglehetősen hosszú, általában 5-15 nap, de akár 2-3 hét is lehet.

A legelső tünetek könnyen összetéveszthetők más betegségekkel, például megfázással vagy influenzával, mert a majomhimlő esetében a kiütések csak a láz megjelenése után 1-3 nappal jelentkeznek. A kiütések főként az arcon és a végtagokon hangsúlyosak, a bőr felszínétől kiemelkednek, váladékkal telnek meg, majd idővel kifakadnak és leszáradnak. A tünetek több hétig, általában 2-4 hétig is eltarthatnak.

Minta: teljes vér/szérum/plazma

A doboz 1 db tesztcsíkot tartalmaz.

ÁFA: 5%  Tárolás: 2-30 C ° között.

Professzionális felhasználásra!

OGYÉI/71516-5/2022,  HU/CA01/71516/22

Áruház
Sidebar
0 Kosár