COVID-19 gyorsteszt ScheBo SARS-CoV-2 Quick ANTIGEN (25 teszt/doboz)

89 000Ft 75 000Ft

ÁFA tartalom: 5%

COVID-19 gyorsteszt – ScheBo SARS-CoV-2 Quick ANTIGEN (25 teszt/doboz) – ÚJDONSÁG MAGYARORSZÁGON!

A termék készleten van a raktárunkban és 1 munkanap alatt szállítunk Magyarországon belül!

Ez a gyorsteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje antigén (a továbbiakban: SARS-CoV-2 N antigén) kvalitatív kimutatására szolgál humán szérumból.

ScheBo SARS-CoV-2 Quick ANTIGEN egy fluoreszcenciás immunokromatográfiai eljárást alkalmaz a SARS-CoV-2 N antigén kimutatására a humán szérumból. A vizsgálandó mintát a tesztkazetta mintaablakába kell felvinni. A mintában található SARS-CoV-2 N antigén a fluoreszcenciás technológiával jelölt antitest mikrogömbökkel komplexet alkot.  Ez a kötött komplex a tesztkazettában található tesztcsík membránján halad és eléri azt a vizsgálati régiót (T vonal), ahol a SARS-CoV-2 N antigén elleni második antitestet megtalálható. A kötetlen fluoreszkáló mikrogömbök szintén a tesztkazetta tesztcsíkján található membránon haladnak a kontroll régióig (C-vonal), ahol a szabad antitestek megkötik őket.

A tesztkazetta tesztablakában a teszt eredménye egy 365 nm hullámhosszúságú UV lámpával válik láthatóvá.

A z UV lámpa, mely a teszt értékeléséhez szükséges  nem rész a doboznak,  ITT megrendelhető.

A teszt CE  minősítéssel , európai engedéllyel és magyar OGYÉI regisztrációval rendelkező IVD eszköz. OGYÉI szám: HU/CA01/66832/20

Bevezető ár.

Koronavírus gyorsteszt – ScheBo® SARS-Cov-2 Quick™ ANTIGEN (25 teszt/doboz)

A doboz tartalma: 25 db tesztkazetta, 25 db pipetta, 1 db használati útmutató.

Tárolás és felhasználhatóság: a ScheBo® SARS-Cov-2 Quick™ ANTIGEN gyorsteszt a gyártástól számított 12 hónapig felhasználható és 2–30 °C-os hőmérsékleten tárolandó. A gyártási idő a csomagoláson fel van tüntetve. A tesztkazettákat a felnyitás után 1 órán belül fel kell használni.

Professzionális gyorsteszt. Csak in vitro diagnosztikai használatra!

ÁFA: 5%

 

 

 

 

89 000Ft 75 000Ft

ÁFA tartalom: 5%