HIV gyorsteszt S&-P (CE) Ag/Ab Determine combo (100 db) tesztcsomag

121 030Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

A teszt fertőzött egyénekből HIV antigén és HIV-1/2 ellenes antitestek kimutatásához nyújt segítséget.

A tesztet csak egészségügyi intézmények, orvosok  vagy AIDS szűréssel foglalkozó, engedéllyel rendelkező szervezetek vásárolhatják!

Orvosi információ:

A Determine® HIV-1/2 Ag/Ab Combo egy in vitro, vizuálisan olvasható, kvalitatív immunoassay HIV p24 antigén (Ag) továbbá HIV-1 és HIV-2 elleni antitestek (Ab) szimultán kimutatására humán szérumból, plazmából, illetve teljes vérből.

A TESZT ÖSSZEFOGLALÁSA ÉS MAGYARÁZATA:

Az AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes) a T-sejt limfociták populációjának változásával jellemezhető. A fertőzött egyénben a vírus kimeríti a segítő T-sejteket, ezáltal érzékennyé válik opportunista fertőzésekre és néhány malignus elváltozásra. Az AIDS-t okozó vírus két típusa létezik a HIV-1 és HIV-2. A HIV jelenléte először a p24 antigén kiválasztását, majd a HIV-1 vagy HIV-2 elleni specifikus antitestek termelését idézi elő. 

A HIV-1/2 Ag/Ab Combo immunkromatográfiás teszt p24 antigén, illetve HIV-1 és HIV-2 elleni antitestek kvalitatív kimutatására szolgál.

Amennyiben HIV-1 vagy HIV-2 antigének voltak a mintában egy piros csíkot képeznek a beteg HIV antitest ablakban. Ha sem HIV-1, sem HIV-2 antigén nincs a mintában, a szelénium-antigén kolloid átfolyik a beteg ablakon, és a HIV antitest ablakban nem jelenik meg piros csík.

Tárolás: Szobahőmérsékleten  IVD

A tesztcsomag tartalma: 100 db HIV -teszt, 2 db puffer (2,5 ml/db),  1 doboz kapilláris tubus (100 db/doboz) a vérvételhez. A teszthez 100 db vérvételi lándzsa is rendelhető.

 

CE jelzés

0459

Áruház
Sidebar
0 Kosár