Hepatitis-B (HBsAg gyorsteszt) 40 db teszt/doboz

37 410Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Hepatitis-B HBsAg gyorsteszt (teljes vérből, szérumból vagy plazmából)

Rapid teszt a Hepatitis B antigén mennyiségi kimutatására

A  hepatitis B betegség a leghosszabb lappangási idejű fertőző májgyulladás. Az esetek nagy részében, mintegy 90%-ban akut májgyulladás formájában zajlik le a fertőzés, a többi esetben krónikussá válik, bár akut gyulladást is követhet krónikus hepatitis.

Szerte a világon mintegy 300-350 millió krónikus hepatitis-B-fertőzöttet tartanak nyilván. Ez a világon a legelterjedtebb fertőző megbetegedés. A világ népességének csaknem harmadában kimutatható a lezajlott vírusfertőzés nyomán termelődött HBV elleni antitest.

Hazánkban évente mintegy 350 új fertőzés történik. A vírushordozók aránya 0,5%, legfeljebb 1%, európai átlagban is szerencsésen alacsonynak számít. Az új fertőzések elsősorban az intravénás kábítószeresek és a homoszexuális kapcsolatot létesítők köréből kerülnek ki.

A vizsgálat a hepatitis B vírussal (HBV) történt fertőzés diagnosztizálására szolgál. A vizsgálatot akkor is szokták kérni, ha azt akarják megtudni, hogy szükség van-e a HBV elleni védőoltásra, illetve a már beadott védőoltásra hogyan reagált a szervezet.

Professzionális teszt.

A feltüntetett ár 1 doboz (40 db) tesztre vonatkozik!

tárolás: szobahőmérsékleten

1434   

 

Tömeg 6 g
Méretek 6 × 12 × 0.50 mm
Áruház
Sidebar
0 Kosár