Fentanyl (FYL) gyorteszt 10 ng/ml vizeletmintából (50 db)

11 600Ft

ÁFA tartalom: 5%
Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

 Fentanil (FYL) Gyors tesztcsík (vizelet) egy gyors síkáramlású immunkémiai teszt a norfentanil és a fentanil metabolitjainak vizeletből történő kvalitatív kimutatására.

A Fentnyl egy erős fájdalomcsillapító, amelynek használata hozzászokáshoz vagy függőséghez vezet. Elsősorban mu-opioid agonista. A norfentanilt az általános kiegészítésként is használják általános érzéstelenítésre, valamint érzéstelenítőként indukció és fenntartás céljából.

Ez a vizsgálat csak előzetes analitikai eredményt ad. Az analitikai eredmény megerősítésére más, specifikus kémiai módszert kell használni. Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS) az elfogadott megerősítő módszer. Klinikai eredmények figyelembevétele és szakmai megítélése szükséges minden drogfogyasztási vizsgálatnál, különösen, ha az előzetes pozitív eredményt használjuk.

A Fentanyl, opiát receptor stimuláns, nagyon erős narkotikus hatású fájdalomcsillapító.  A nemzetközi korlátozás alá eső opiátok közül a fentanyl az egyik leggyakrabban használt gyógyszer a közepes és erős fájdalmak csillapítására. Gyakori, hosszú távon infekcióként használt fentanil elvonása esetén a beteg elnyújtott megvonási tünetektől szenved, mint remegés, ingerlékenység, ami a fentanil hosszútávon történő használati esetén fordul elő. Amfetamin függőkhöz hasonlítva a fentanillal visszaélő betegek nagyobb veszélyben vannak HIV fertőzésre, veszélyes gyógyszerhasználati szokásokra és életre szóló gyógyszerfüggőségre.

A Fentanyl tesztcsík (vizelet) pozitív eredményt ad, ha a FYL koncentrációja a vizeletben magasabb, mint a teszt a szerre specifikus érzékenységi “cut-off” szintje.

Professzionális használatra.

A teszt felhasználhatósági ideje:

CE and IVD certificate

Áruház
Sidebar
0 Kosár