D-dimer gyorsteszt (10 db) PreventID

36 100Ft

ÁFA tartalom: 5%

Elfogyott

Holnap szeretné átvenni a tesztet? A 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk!

Elfogyott! Helyettesítő termék linkje ITT.

A PreventID® D-Dimer gyors kromatográfiás immunassay a humán D-dimer teljes vérben vagy plazmában való kvalitatív meghatározására szolgál, és segítséget nyújt a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia (disseminated intravascular coagulopathy, DIC), mélyvénás trombózis (deep venous thrombosis, DVT) és tüdőembólia (pulmonary embolism, PE) diagnosztizálásában.

A D-dimerek fibrindegradációs termékek (fibrin degradation product, FDP), kis méretű fehérjetöredékek a vérben, amelyek fibrinolízis során végbemenő vérrög-degradáció során jönnek létre. Azért nevezik így őket, mert a fibrinfehérje két keresztkötött D-töredékét tartalmazzák.1,2 A D-dimer-koncentrációt vérteszt révén lehet meghatározni, ami segítséget nyújt a trombózis diagnosztizálásában. Az 1990-es években való bevezetését követően a gyaníthatóan trombózisos rendellenességekben szenvedő betegeken esetében végrehajtott tesztek fontos tagjává vált. Míg a negatív eredmény gyakorlatilag kizárja a trombózis lehetőségét, a pozitív eredmény trombózisra utalhat, azonban nem zárja ki egyéb okok eshetőségét sem. Ezért leginkább a tromboembóliás betegség lehetőségének kizárására használják olyan esetekben, amikor ennek kicsi a valószínűsége. Emellett a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia diagnosztizálására is alkalmazzák.

Szenzitivitás és specificitás: a relatív szenzitivitás 97,2%, a relatív specificitás 94,0% volt, a teljes pontosság pedig 96,4%.

Egy tesztcsomag tartalma:

  • 10 db tesztkazetta (mintacsepegtetővel), külön csomagolva
  • 1 db puffer
  • használati útmutató

A csomagolás 10 db teszt elvégzéséhez elegendő.

A teszt értelmezése

Pozitív: Két csík jelenik meg a tesztkazettán. Az egyik színes csík a kontrollcsík területén (C) és egy színes csík a tesztcsík területén (T) jelenik meg. A minimális detektálási szint 500 ng/ml.

Tárolás és stabilitás

Tárolandó a csomagolásban, lezárt tasakban szobahőmérsékleten vagy hűtve (2–30 °C). A teszt a lezárt tasakra nyomtatott lejárati dátumig stabil. A tesztet a lezárt tasakban kell tartani a használatig. Tilos fagyasztani! Nem használható a lejárati időn túl.

Professzionális felhasználásra.

Gyártó: Preventis Gmbh (Németország)

Cikkszám: SUN586 Kategória: Címke:
Áruház
Sidebar
0 Kosár