COVID-19 ellenanyag gyorsteszt – ScheBo SARS-COV-2 Quick IgG/IgM (20 teszt/doboz)

59 000Ft

ÁFA tartalom: 5%
COVID-19 ellenanyag gyorsteszt –  ScheBo SARS-COV-2 Quick IgM/IgG (20 teszt/doboz)

A termék készleten van a raktárunkban és 1 munkanap alatt szállítunk Magyarországon belül!

Immunkromatográfiás teszt, amely ujjbegyvérből, 15 percen belül IgM/IgG ellenanyag eredményt ad.

A tesztet egy nagyhírű német biotechnológiai gyártó, a ScheBo Biotech Ag  állítja elő. A kolloid arany immunkromatográfiás tesztkészlet minősége garantálja a nagyfokú megbízhatóságot.

A tesztkazetta tartalmaz egy “C” jelű minőségellenőrző csíkot is, mely nagyon korán, 1-2 percen belül megjelenik a kazettán. (Lásd a képen.) Függetlenül az antitestek jelenlététől a C-csík jelzi, hogy a vizsgálatot megfelelően végezték el. Ha a “C ” csík nem jelenik mega tesztkazettán, akkor a teszt eredménye érvénytelen. Ekkor új, bontatlan tesztkazettára van szükség a minta újbóli vizsgálatához.

A teszt eredményét a cseppentések után (szigorúan betartva) 15 perc elteltével kell megállapítani a tesztkezattán található csíkok vizuális leolvasásával. Használjon stopper órát a teszt elvégézsekor.

A teszt szenzitivitása 97,5% és specificitása: 99,5- (IgG) 100% (IgM)

A csomagolás tartalma: 20 tesztkazetta, 1 db buffer (oldat a cseppentéshez) és  magyar nyelvű használati útmutató. A doboz ujjbegyszúró lándzsát nem tartalmaz! 20 db-os ujjbegyszúró lándzsa ITT és állítható automata ujjbegyszóró szett  (PEN + ujjbegyszúró lándzsa) ITT rendelhető a webáruházban.(A puffer oldat palackja külön nem vásárolható meg, nem pótolható és helyettesíthető más oldattal!)

Tárolás: 2-30°C között      Eltarthatóság: a csomagoláson jelzett időpontig
A teszt CE  minősítéssel , európai engedéllyel és magyar OGYÉI regisztrációval rendelkező IVD eszköz. OGYÉI szám: HU/CA01/66832/20

Amennyiben Önnek a termék OGYÉI és gyártói CERTIFICATE dokumentumaira van szüksége, akkor kérjük jelezze ezt az ügyfélszolgálatunknak. (info@sunmed.hu)

 

COVID-19 ellenanyag gyorsteszt – ScheBo SARS-COV-2 Quick IgG/IgM (20 teszt/doboz)
Professzionális gyorsteszt!

Kérjük, hogy a gyorsabb kiszolgálás érdekében a teszt rendelésénél a bankkártyás fizetést vagy a banki utalást válasszák, mint fizetési lehetőséget.

59 000Ft

ÁFA tartalom: 5%