Clostridium difficile GDH + A+B toxin Combo gyorsteszt (1 db)

3 300Ft

ÁFA tartalom: 5%

A Clostridium  A+B TOXIN és GDH Combo TESZTLAP gyors immunokromatográfiás teszt a Clostridium difficile GDH és Toxin A és B kimutatására székletből

Minimálisan rendelhető mennyiség: 2 db *

* Ennél tesztnél a megfelelő kontrolleredmény érdekében minimálisan 2 teszt megvásárlása az eladás feltétele.

A Clostridium difficile a fő okozója az antibiotikumok mellékhatásaként jelentkező hasmenésnek és az álhártyás (pszeudomembrános) vastagbél-gyulladásnak. Ez a leggyakrabban kimutatott patogén és gyakori kórokozó a kórházakban és az ápolási otthonokban. Az organizmust változatos természetes előfordulási helyekről izolálták, mint talaj, széna, homok, nagytestű emlősök (marha, szamár és ló) trágyája, továbbá kutya, macska, rágcsáló és emberi széklet.

Mit jelent a GDH?

A clostridium difficile NAD-specifikus glutamát-dehidrogenázt ( GDH ) termel , amely irreverzibilis reakció révén az l-glutamát α-ketoglutráttá alakítja. A GDH enzimet a C. difficile-vel társult betegek székletmintáiban detektálják, és az egyik diagnosztikai eszközként szolgálnak a C. difficile-fertőzés (CDI) kimutatására.

A Toxin A enterotoxin a bél hámsejtek sejtvázához kapcsolódhat, amelyeket működésképtelenné tehet, míg a Toxin B citotoxin erős citopátiás hatást vált ki szövettenyészetekben.

A tesztlap műanyag háza 3 különböző reagens csíkot tartalmaz a C. difficile GDH valamint a toxin A és a C. difficile Toxin B kimutatására.

1 db-os kiszerelés

Professzionális teszt.

 

 A Clostridium A+B TOXIN és GDH COMBO TESZTLAP gyors immunokromatográfiás teszt a Clostridium difficile GDH és Toxin A és B kimutatására székletből

ÁFA: 5%

 

 

3 300Ft

ÁFA tartalom: 5%