Calprotectin gyorsteszt (1 db) CalScreen

5 800Ft

ÁFA tartalom: 5%

Calprotectin gyorsteszt

A Calprotectin professzionális gyorsteszt (PreventID® CalScreen®) a széklet calprotectin kimutatásához alkalmazható.

Mi a  calprotectin?

A székletben kimutatható calprotectin a gyulladásos bélrendszeri megbetegedésekre (IBD) utal. Lehetővé teszi az IBD és a funkcionális bélbetegségek megkülönböztetését (pl. irritábilis bél szindróma= IBS). A calprotectin teszt ideális a korai relapszus, vagy például a Crohn betegség, illetve Colitis Ulcerosa kimutatására is. A calprotectin pozitív markerként szolgál invazív kórokozók által előidézett fertőző hasmenés esetén.

 

ÁFA: 5%           Tárolás: szobahőmérsékleten

A PreventID® CalScreen® gyorsteszt, mely kimutatja a humán calprotectin 50 µg /g koncentráció feletti jelenlétét a székletmintában, arany konjugátum anti-calprotectin antitestek segítségével.

A készletben található eszközök:

  1. tesztkazetta, alumínium csomagolásban
  2. mintagyűjtő cső (extrakciós puffer oldat és mintavételi rúd egyben)
  3. székletminta vevő papír
  4. betegtájékoztató a minta vételezés módjáról

Kiértékelés vizuális módon, műszeres eszköz nélkül történik!

A lejárati idő a tesztkazetta csomagolásán található.

Professzionális teszt.

Alkalmazása a használati útmutató alapján javasolt.

CE-IVD

 

 

GYAKORI KÉRDÉS:

Mi a különbség a CalDetect és CalScreen gyorsteszt között?

A  CalScreen teszt kimutatási tartománya (≥50 µg / g) lehetővé teszi a gyulladásos (IBD) és nem gyulladásos bélrendszeri betegségek szűrését és a krónikus bélrendszeri problémák megkülönböztetését.

Ezzel szemben a CalDetect® 50/200 gyorsteszt két szintű kimutatási tartománya, nemcsak a gyulladásos (≥50 µg / g) és nem gyulladásos (<50 µg / g) betegségek megkülönböztetését teszi lehetővé, hanem a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedő betegek terápiás kontrolljára is alkalmas. A 200 µg / g feletti calprotectin koncentráció a gyógyszerrel kezelt IBD betegek terápiás beállításában lehet a kezelőorvos segítségére. A CalDetect® 50/200 gyorsteszt rendszeres alkalmazása tehát hatékony eszköze lehet az egyéni terápia kialakításának, illetve ellenőrzésének.

 

 

5 800Ft

ÁFA tartalom: 5%